Tasarım Cybercity: The Gloria | "House concept."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Bu, tarafımızca yapımda olan Cybercity adlı oyunun ev konsepti tasarımıdır.
*Meraklısı için: Oyunun en başlarında sahip olacağımız ev budur. İlerleyen zamanlarda hikayenin akışı ile birlikte karakterimiz apartman dairesine geçmektedir.

cyberPW.png

*2D 8-bit olan bu mobil/pc oyunu Hurts Games adı altında -yakında tamamlandığında- yayınlanacaktır.
**Kendim Hurts Games'i yönetiyor ve grafik/kodlama kısmı ile ilgileniyorum.

Hikayeden kısa kesit.
Oyun 2047 yılında, Amerika'da geçmekte. Oyunda evli, mutlu bir adamı yönetiyoruz. Karakterimizin adı Jeff Storm.
Jeff Storm, NYPD (New York Police Department) 'ta çalışmaktadır. Oyun bir gecede geçmektedir.

O gün işini bitirmiş, eve arabası ile dönüyordu. Ama o gecenin çok uzun bir gece olacağını tahmin bile edemezdi...
Her şey arabasını park edip eve girdiğinde başlıyor...

Konsept tasarımı ile ilgili fikirlerinizi bekliyor olacağım. Sizce eve neler eklenebilir?

Oyun 2d olarak çıkarılacak galiba hoş duruyor fakat günümüzde bu tür oyunlara çok fazla ilgi yok. Sana bir öneride bulunucağım 2d oyun yapmak istiyorsanız yarışma oyunu yapın. Tabu vb. şeyler hem kolay hem herkesin oyuncuyacağı bir çalışma

Oyun 2d olarak çıkarılacak galiba hoş duruyor fakat günümüzde bu tür oyunlara çok fazla ilgi yok. Sana bir öneride bulunucağım 2d oyun yapmak istiyorsanız yarışma oyunu yapın. Tabu vb. şeyler hem kolay hem herkesin oyuncuyacağı bir çalışma
Biraz yanılıyorsunuz sanki hocam. Günümüzde bu oyunlara hala ilgi büyük. İlgisi olmayan kesim Türkiye pazarı. Diğer bir çok ülkelerde indie oyunlara çok ilgi gösterilirken Türkiye’de 2D oyunlara mario diyen kesim var. Bundan dolayı oyun Amerikan rüyası tarzında. Günümüzde orta dereceli bir 3D oyun yapmak için bile 10-15 kişilik ekip gerekiyor. Modellemesiydi, kodlamasıydı vb. derken. Oyunu 8-bit tutmamın amacı ise insanları biraz eskiye götürmek :) 90’lıların gözü yaşlanacak :D

Günümüzün bu tür oyunlarına pek ilgi olmasa da Türk yapımı oyun olduğu için tutacağını umut ediyorum. Bu arada konseptinizi beğendim ;)

Günümüzün bu tür oyunlarına pek ilgi olmasa da Türk yapımı oyun olduğu için tutacağını umut ediyorum. Bu arada konseptinizi beğendim ;)
Bir yerlerden başlamaya çalışıyoruz :D Baktık oyun başarılı olmuyor, ‘aa’ veya Helix Jump tarzı bir şey yapar köşeyi döneriz(!)

Yorumun için teşekkürler

ow şit ayberk bunu beğendi

Oyununuz güzel GTA gibi oyun beklerdim böyle bir hikayeden açıkcası. Umarım ekibinizle istediğiniz yerlere gelebilirsiniz, başarılar dilerim.

2D Platform oyunlarını çok severim. Katana zero favorimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl