CYBERCITY // First Cutscene (taslak)

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

1 1280720.png

1_1280720.png

*Sağ alttaki logo filigran amaçlıdır.

Cybercity adlı, pixel bazlı mobil/pc oyunumuzun ilk ara sahnesi.
Bazı kısımlarında henüz düşünme aşamasındayım. Sizin yorumlarınız neticesinde daha güzel bir şekil alabileceği fikrinden yanayım.

CyberCity Logo.png

Son düzenleme:
Logoyu beğenmedim, yukarıdaki tasarımla eşleşmiyor teması. Ama o tasarıma düştüm, ellerine sağlık.

Üstteki şehre bayıldım doğrusu, fakat logo için aynısını söyleyemeyeceğim; logoyu değiştirirseniz tencere kapak olur ikisi. Ellerinize sağlık.

Sol üst kısma ay yapabilirsin bu arada effffffffffsane

Yukarıdaki tasarıma aşık oldum diyebilirim. HARİKA

Tasarım mük bu arada, logoyu da ona göre ayarlayabilirsen efsane ikili olur.

Tasarım çok ilgi çekici olmuş son zamanlarda gördüğüm en acayip tasarım diyebilirim. ♥ ♣
►Logo renk uyumunu pek sevmedim senden daha iyisini bekliyorum.◄

Çok güzel olmuş.​

Tasarım çok ilgi çekici olmuş son zamanlarda gördüğüm en acayip tasarım diyebilirim. ♥ ♣
►Logo renk uyumunu pek sevmedim senden daha iyisini bekliyorum.◄
Tasarım mük bu arada, logoyu da ona göre ayarlayabilirsen efsane ikili olur.
Üstteki şehre bayıldım doğrusu, fakat logo için aynısını söyleyemeyeceğim; logoyu değiştirirseniz tencere kapak olur ikisi. Ellerinize sağlık.
Logoyu beğenmedim, yukarıdaki tasarımla eşleşmiyor teması. Ama o tasarıma düştüm, ellerine sağlık.
Logoyu yorumlarınız doğrultusunda tekrardan bir elden geçirebilirim, daha iyi bir şeyler çıkarsa bundan ona geçiş yaparız. Öneriler için teşekkürler.​

Sol üst kısma ay yapabilirsin bu arada effffffffffsane
Gün batımı olduğu için ay koymayı tercih etmedik :D

Baren.png

Oyununuzun sadece telefon bazlı olacağını sanıyordum ki bilgisayarda da olacağını duymak beni sevindirdi. Ayrıca tasarım da güzel olmuş ;) <3

fR9l3n.gif

Başarılı :evet:

Oyununuzun sadece telefon bazlı olacağını sanıyordum ki bilgisayarda da olacağını duymak beni sevindirdi. Ayrıca tasarım da güzel olmuş ;) <3
Haziran'da önce mobil, sonrasında -1 ay sonra- bazı mekanikler güçlendirilerek bilgisayarlara çıkış yapacak. Oyun üst düzey dehşet ötesi bir oyun değil sade ama güzel bir oynanışı olan, hikayesi ve anlatımı güzel olan, yaklaşık 3 saatlik oynanış sunan bir oyun. :)

Haziran'da önce mobil, sonrasında -1 ay sonra- bazı mekanikler güçlendirilerek bilgisayarlara çıkış yapacak. Oyun üst düzey dehşet ötesi bir oyun değil sade ama güzel bir oynanışı olan, hikayesi ve anlatımı güzel olan, yaklaşık 3 saatlik oynanış sunan bir oyun. :)

Gerçekten bir Türk yapımcının böyle şeyler demesi beni şaşırttı ki oyunun yakın zamanda tanıtım ve sistem gereksinimlerini de bekliyorum ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl