Tanıtım CUYCİ YOUTUBE KANALIMDA MİNECRAFT'IN EN LÜX EVLERİNİ YAPTIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus Oğuzhan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
CrosCaptan

Discord:

Yunusgames92

Kanalımda Birbirinden Güzel lüx ev tasarımları yaparak güzel sohbetle beni izliyebilirsiniz.

Minecraft Sehir Yapımlarında yaptığım evlerin videolarını çekip atiyorum.

kanalımın linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Naber? Bu kanalda çeşitli oyunlar bulacaksınız. Bunlar Korku, Komedi, Macera, Aksiyon kısaca her türlü
Komik editler yapıyorum ve boş vakitlerinde keyifli zaman geçireceğin en iyi kanalı buldun. Abone ol ve yolculuğumuza sende katıl.

Videoların neden bu kadar iyi :D ileride çok büyük bir kanal olacak eğer devam edersen. Forumdaki en karamsar ve gerçekçi insan olarak uzun zamandır böyle bir yorum atmıyordum :DD başarılar

biraz standart buildler bence bunun dışında voxelsniper gibi eklentileri araştırıp video izleyip bir çok kişiyi bilinçlendirebilirsin

Videoların neden bu kadar iyi :D ileride çok büyük bir kanal olacak eğer devam edersen. Forumdaki en karamsar ve gerçekçi insan olarak uzun zamandır böyle bir yorum atmıyordum :DD başarılar
Videolarımla ilgili yorumun için çok teşekkür ederim! Gerçekten çok mutlu oldum. Bu kadar güzel sözler duymak beni çok motive ediyor.

biraz standart buildler bence bunun dışında voxelsniper gibi eklentileri araştırıp video izleyip bir çok kişiyi bilinçlendirebilirsin
Kanalımda her zaman yeni şeyler denemeye ve öğrenmeye açık olduğumu bilmeni isterim. Bu nedenle, yorumlarında bana tavsiyelerde bulunmaktan çekinme. Geri bildirimlerini her zaman dikkate alicam ve kendimi geliştirmek için kullanicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl