Bulundu CustomTablist nasıl yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wSeiira

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

wSeiira#5693

Selam arkadaşlar merhaba, sunucumda ItemAdder plugini bulunuyor ve sorunsuz çalışıyor.
Bu plugin ile mi oluyor bilmiyorum fakat Custom Tablist nasıl yapabilirim ?
Yani Rank isimleri resimli şekilde.

Teşekkür ederim.<3

burdaki yazıları türkçeye degistirebiliyormuyuz
paint.net programını kullanarak pikselleri değiştirebilir ve hatta yeni ön ekler ekleyebilirsiniz. Sunucumda ItemsAdder yerine eklenti kullanmadan texture pack ile bu ön ekleri ekledim. Çok güzel duruyorlar, yeni bir ön ek ekledikten sonra dil klasöründen sembol olarak eklemeyi unutmayın.

paint.net programını kullanarak pikselleri değiştirebilir ve hatta yeni ön ekler ekleyebilirsiniz. Sunucumda ItemsAdder yerine eklenti kullanmadan texture pack ile bu ön ekleri ekledim. Çok güzel duruyorlar, yeni bir ön ek ekledikten sonra dil klasöründen sembol olarak eklemeyi unutmayın.
Şey, yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum ama başaramadım. Yardımcı olacak var mı ?

Aseprite kulanabilirsin.
Hayır bahsettiğim şey paint net değildi, pack'e koyup dahada sonrasında yol belirtiyorum sonra oyun içinde ise :admin: yazıyorum aynı BetterRank'da anlattığı gibi fakat olmuyor çalışmıyor küçük kare artı şeklindeki gözüküyor ama yol da doğru paketin içinde de bulunuyor o admin.png dosyası.

Hayır bahsettiğim şey paint net değildi, pack'e koyup dahada sonrasında yol belirtiyorum sonra oyun içinde ise :admin: yazıyorum aynı BetterRank'da anlattığı gibi fakat olmuyor çalışmıyor küçük kare artı şeklindeki gözüküyor ama yol da doğru paketin içinde de bulunuyor o admin.png dosyası.
Paint net den bahsetmedim,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ranklara ulaşabilirsiniz. kurmak için
How to install?
  • extract the content of the .zip file inside plugins/ItemsAdder folder
  • use the command /iazip
  • (upload the pack on Dropbox if you're using Dropbox and update the config.yml url, then use /iareload to reload the config.yml)
  • use the command /iatexture (from the game) to force download the new resourcepack on your game (client)
  • finished, you can now access all new ranks using their placeholder (
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    )

• Yapamassanız buradan iletişime geçebilirsiniz.
    Ceyhun#1406

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl