Selam arkadaşlar merhaba, sunucumda ItemAdder plugini bulunuyor ve sorunsuz çalışıyor.
Bu plugin ile mi oluyor bilmiyorum fakat Custom Tablist nasıl yapabilirim ?
Yani Rank isimleri resimli şekilde.
burdaki yazıları türkçeye degistirebiliyormuyuzDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
evet zaten tagı siz yapıcagınız için pixel yani o yüzden yapabiliyorsunuzburdaki yazıları türkçeye degistirebiliyormuyuz
maadenci
paint.net programını kullanarak pikselleri değiştirebilir ve hatta yeni ön ekler ekleyebilirsiniz. Sunucumda ItemsAdder yerine eklenti kullanmadan texture pack ile bu ön ekleri ekledim. Çok güzel duruyorlar, yeni bir ön ek ekledikten sonra dil klasöründen sembol olarak eklemeyi unutmayın.burdaki yazıları türkçeye degistirebiliyormuyuz
Şey, yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum ama başaramadım. Yardımcı olacak var mı ?paint.net programını kullanarak pikselleri değiştirebilir ve hatta yeni ön ekler ekleyebilirsiniz. Sunucumda ItemsAdder yerine eklenti kullanmadan texture pack ile bu ön ekleri ekledim. Çok güzel duruyorlar, yeni bir ön ek ekledikten sonra dil klasöründen sembol olarak eklemeyi unutmayın.
maadenci
Ne yapmayı denediniz? Adımlarınızı bizimle paylaşır mısınız?Şey, yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum ama başaramadım. Yardımcı olacak var mı ?
Mehmetx#1406
Aseprite kulanabilirsin.Şey, yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum ama başaramadım. Yardımcı olacak var mı ?
Hayır bahsettiğim şey paint net değildi, pack'e koyup dahada sonrasında yol belirtiyorum sonra oyun içinde ise :admin: yazıyorum aynı BetterRank'da anlattığı gibi fakat olmuyor çalışmıyor küçük kare artı şeklindeki gözüküyor ama yol da doğru paketin içinde de bulunuyor o admin.png dosyası.Aseprite kulanabilirsin.
Mehmetx#1406
Paint net den bahsetmedim,Hayır bahsettiğim şey paint net değildi, pack'e koyup dahada sonrasında yol belirtiyorum sonra oyun içinde ise :admin: yazıyorum aynı BetterRank'da anlattığı gibi fakat olmuyor çalışmıyor küçük kare artı şeklindeki gözüküyor ama yol da doğru paketin içinde de bulunuyor o admin.png dosyası.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!