Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. 2 tane CustomCrates indirip denedim fakat ikisindede sorun çıktı. Başka bir kasa plugini önermeyiniz. Çünkü nerdeyse bütün kasa pluginlerine baktım denedim ve bunu seçtim. CustomCrates sorunuma gelecek olursak. İlk indirdiğim CustomCrates eski bir sürüm sanırım komutları
(Crate) /Crate givecrate oyunismi kasaismi bu şekilde olandı. Zaten videoların nerdeyse çoğunda bu var. Bunda 2 tane sorunum var. Birincisi kasayı açtığımda sandığın açılma animasyonu yok. Yani sandık görünüm olarak açılmıyor fakat ateş çıkıyor onu nasıl ayarlarım. İkinci sorunum aşağıda vereceğim CustomCrate configinde give komutu ile oluşturduğum güzel bir kafa var onu nasıl sandık olarak ayarlarım. Yani o kafaya sağ tıkladıklarında açılıcak sol tıkladıklarında içine bakacaklar bunun için de sizden yardım istiyorum.
BlockType: yazan yere nasıl istediğim kafa şeklini koyabilirim bu ikisinin yardımını sizden bekliyorum.
Arkadaşlar CustomCrates CSGO plugininden anlayan birisi bu 2 sorunuma yardımcı olabilir mi. Sunucu açacağım acil yardım
(Crate) /Crate givecrate oyunismi kasaismi bu şekilde olandı. Zaten videoların nerdeyse çoğunda bu var. Bunda 2 tane sorunum var. Birincisi kasayı açtığımda sandığın açılma animasyonu yok. Yani sandık görünüm olarak açılmıyor fakat ateş çıkıyor onu nasıl ayarlarım. İkinci sorunum aşağıda vereceğim CustomCrate configinde give komutu ile oluşturduğum güzel bir kafa var onu nasıl sandık olarak ayarlarım. Yani o kafaya sağ tıkladıklarında açılıcak sol tıkladıklarında içine bakacaklar bunun için de sizden yardım istiyorum.
Kod:
Şans:
ParticleEffect:
enabled: true
onlywhenopening: true
particle: LAVA
Key:
material: TRIPWIRE_HOOK
name: '&a&lŞansKasası &cAnahtarı'
enchanted: true
lore:
- '&7&o/Warp Kasalar Yazarak Takaslayabilirsin'
Sound:
movingSound: WOOD_CLICK
prizeSound: BAT_TAKEOFF
closeInventorySound: CHEST_CLOSE
LeftClickInv:
enabled: true
enablechancelore: true
lore:
- '&7Çıkma Şansı: &a&l%%chance%'
name: '&c%crate% Kasası'
OpenInv:
name: '&cOpening %crate%'
PrizeItem:
material: REDSTONE_TORCH_ON
name: '&aPrize'
enchanted: false
PreCommands:
- msg:%prefix%Now opening %crate% crate.
BlockType: ENDER_CHEST
Items:
'1':
enchanted: false
material: 264
name: '&b&lElmas'
chance: 25
amount: 16
commands:
- give %player% 264 16
Arkadaşlar CustomCrates CSGO plugininden anlayan birisi bu 2 sorunuma yardımcı olabilir mi. Sunucu açacağım acil yardım
Son düzenleme: