Çözüldü CustomCrates CSGO Plugininden Anlayanlar İçeri Help

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.065
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. 2 tane CustomCrates indirip denedim fakat ikisindede sorun çıktı. Başka bir kasa plugini önermeyiniz. Çünkü nerdeyse bütün kasa pluginlerine baktım denedim ve bunu seçtim. CustomCrates sorunuma gelecek olursak. İlk indirdiğim CustomCrates eski bir sürüm sanırım komutları
(Crate) /Crate givecrate oyunismi kasaismi bu şekilde olandı. Zaten videoların nerdeyse çoğunda bu var. Bunda 2 tane sorunum var. Birincisi kasayı açtığımda sandığın açılma animasyonu yok. Yani sandık görünüm olarak açılmıyor fakat ateş çıkıyor onu nasıl ayarlarım. İkinci sorunum aşağıda vereceğim CustomCrate configinde give komutu ile oluşturduğum güzel bir kafa var onu nasıl sandık olarak ayarlarım. Yani o kafaya sağ tıkladıklarında açılıcak sol tıkladıklarında içine bakacaklar bunun için de sizden yardım istiyorum.

Kod:
Şans:
    ParticleEffect:
      enabled: true
      onlywhenopening: true
      particle: LAVA
    Key:
      material: TRIPWIRE_HOOK
      name: '&a&lŞansKasası &cAnahtarı'
      enchanted: true
      lore:
      - '&7&o/Warp Kasalar Yazarak Takaslayabilirsin'
    Sound:
      movingSound: WOOD_CLICK
      prizeSound: BAT_TAKEOFF
      closeInventorySound: CHEST_CLOSE
    LeftClickInv:
      enabled: true
      enablechancelore: true
      lore:
      - '&7Çıkma Şansı: &a&l%%chance%'
      name: '&c%crate% Kasası'
    OpenInv:
      name: '&cOpening %crate%'
    PrizeItem:
      material: REDSTONE_TORCH_ON
      name: '&aPrize'
      enchanted: false
    PreCommands:
    - msg:%prefix%Now opening %crate% crate.
    BlockType: ENDER_CHEST
    Items:
      '1':
        enchanted: false
        material: 264
        name: '&b&lElmas'
        chance: 25
        amount: 16
        commands:
        - give %player% 264 16
BlockType: yazan yere nasıl istediğim kafa şeklini koyabilirim bu ikisinin yardımını sizden bekliyorum.

Arkadaşlar CustomCrates CSGO plugininden anlayan birisi bu 2 sorunuma yardımcı olabilir mi. Sunucu açacağım acil yardım

Son düzenleme:

Merhabalar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'ı indirin hayatınız kurtulsun.
SydeFQ Türkçe Anlatımı
Onu zaten denedim ayrıca yukarıda da çoğunu denediğimi belirtmiştim. Onda lore yok sol tıkladığımızda cheste içindekilerin sadece ismi yazıyor kaç şansına çıkacağı yazmıyor. Ayrıca komut kısmını göremedim. İtemin id sini yazarak item veriliyor. O zaman edit itemler nasıl vereceğim. Emin olsun custom crates daha anlaşılır ve basit. Bu sorunları hallettim mi bana göre en iyi. Cevap için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti işini görecektir.
Herhangi bir problem yaşarsan Discord'um sol tarafta yer alıyor.
En iyi cevabı seçmeyi ve çözüldü olarak işaretlemeyi unutma.

Bu eklenti işini görecektir.
Herhangi bir problem yaşarsan Discord'um sol tarafta yer alıyor.
En iyi cevabı seçmeyi ve çözüldü olarak işaretlemeyi unutma.
Peki onuda bir deniyim. İndirdim örnek kasalara baktım. Ve orada Max Range var o ne oluyor. Ayrıca oyuncular kasa açtıklarında sadece onlara mesaj gitsin herkese gitmesin. Son olarak aşağıda vereceklerimin ne işe yaradığını söylersen en iyi cevap olarak seçeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Kod:
StartingKeys:
InGUI:
Slot:
MaxRange:
Firework: --> Bunu başka efekt ile değiştirme ihtimalim var mı. Mesela açarken lav fışkırsın.
Kasa şeklini nasıl give komudu ile yaptığım bir kafa ile değiştirebilirim
Eğer son 2 satırdakiler yoksa CustomCratese devam edeceğim. Çünkü aradıklarım onda mevcut. Sandık açarken ses ve efekt ayarlanabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl