Çözüldü CustomCrate (CSGO) Veya CrazyCrates Anlayanlar İçeri Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 817
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim sizden yardım isteyeceğim 2 sorunum var. Lütfen farklı bir kasa önerisi yapmayınız çünkü hepsini denedim.
1) CustomCrates CSGO
Bu plugini bu zamanda indirilen Spigot CustomCrates ile karıştırmayınız. /cc komutu yerine /crate komutunu kullanıyor
Benim sizden yardım istediğim konum kasa şeklini kafa olarak ayarlayamıyorum. Kafa ismini yazarak ayarlamak istiyorum.
Denediğim yollar
/crate setblocktype KasaAdı Skull bu komutu yazdığımda -You Set the blocktype for KasaAdı- Bu mesaj çıkıyor yani olmuş olarak gözüküyor fakat chest almak için /crate givecrate Oyuncu KasaAdı komutunu kullandığımda -You must now place down the case to register it as a crate- mesajı çıkıyor. Bu komut çıktıktan sonra elimdeki kafayı yerleştirmeyi de denedim, bir kafaya bakarak bunu yazmayı da denedim yine de olmadı. Daha sonra denediğim diğer bir yol config girerek orada kasa ayarlarından BlockType yazan yeri BlockType: SKULL bu şekilde ayarladım fakat yine olmadı bundan önceki yazılan bloğu verdi. Bunun Config bu şekilde

Kod:
Crates:
  Default:
    ParticleEffect:
      enabled: true
      onlywhenopening: false
      particle: LAVA
    Key:
      material: TRIPWIRE_HOOK
      name: '&8&l(&aDefault Crate Key&8&l)'
      enchanted: true
      lore:
      - '&7&oThis is a %Crate% Crate key'
    Sound:
      movingSound: WOOD_CLICK
      prizeSound: BAT_TAKEOFF
      closeInventorySound: CHEST_CLOSE
    LeftClickInv:
      enabled: true
      enablechancelore: true
      lore:
      - '&7Chance: &a&l%chance%%'
      name: '&cItems for %crate%'
    OpenInv:
      name: '&cOpening %crate%'
    PrizeItem:
      material: REDSTONE_TORCH_ON
      name: '&aPrize'
      enchanted: false
    PreCommands:
    - msg:%prefix%Now opening %crate% crate.
    BlockType: SKULL
    Items:
      '1':
        enchanted: false
        material: PAPER
        name: '&e20k'
        chance: 100
        amount: 1
        commands:
        - eco give %player% 20000

2) CrazyCrates V1.8.3
Yukarıdaki plugini sevmiştim fakat istediğim kafayı koyamayınca çözümü bu pluginde buldum. İstediğim kafayı bu pluginde ayarlayabildim fakat, yukarıki plugin gibi chest açılırken lav efekti çıkmıyor. Daha doğrusu sadece açılıyor hiçbir efekt yok. Buna efekt eklemenin bir yolu varsa söyleyebilir misiniz. Ayrıca kasaların ayarları olduğu klasöre girdiğimizde anlamadığım birkaç kod var bunlar, -MaxRange: 100 - Unbreakable: false - Player: '' - Items: - 'Item:GRASS, Amount:32, Name:&7&lBasic Grass' Bunu anlamamın sebebi yukarıda zaten hangi item olsun ismi ve sayısı ne olsun ayarlanabiliyor neden tekrar bu var - buradaki yazdıklarım ayarlar kısmındaki anlamadıklarımdı şimdi oyundaki komutlardan anlamadığımı yazacağım /give Pysical / Virtual SandıkAdı Oyuncu bu komutta Pysical ve Virtual arasındaki fark nedir ikisi ne işe yarar.
Sizden yardım istediklerim bunlardı. Bunlardan anlayanlar lütfen yardımcı olabilirlermi. Şimdiden teşekkürler :melek:

Physical, fiziksel demek yani anahtarı eşya olarak verecektir. Virtual ise sanal olarak anahtar -kredi gibi düşünün- verecektir.
Kod:
Items:
- Item:57, Amount:1
Yukarıdaki gibi yaparsanız oyuncuya 57 adlı eşya kodundan 1 adet verecektir. "Item:" kısmı ise kutunun blok tipini belirler. Efekt vermek istiyorsanız "Firework:" yani kutu açınca havai fişek, "Glowing:" yani kutu açınca parıltı; kısımlarını "true" veya "false" olarak değiştirebilirsiniz. Güncel sürüme göre merak ettiğiniz soruları cevaplandırdım, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl