S
Silinen üye 78915
Ziyaretçi
CustomCrafting Eklenti Tanıtımı
Kendi tarifini oluşturmak ister misin?
Menüler | Açıklama |
| KENDI TARIFINI OLUŞTURMA MENÜSÜ Bu menü içerisinde kendinize ait bir sürü tarif yapabilirsiniz. Mesela ben bir Balkabağı Turtası yapmak istiyorum. Koyuyorum kabakları yanına da şeker kamışığı ta ta ta tamm! 1 dakikada bunu yapmayı başardım! Bu eklenti sayesinde kendime özel bir tarif yapabilirim. Bu eklenti en çok İngiliz sunucularında kullanılır. Ve gerçekten de yararlı bir eklenti menüsü olduğunu söyleyebilirim. | |
CUSTOMCRAFTING ANA MENÜSÜ Bu eklenti de sadece çalışma masası bulundurmaz. Fırın, Demirci Fırını, Ateş Kampı, vs. Menülerde bulundurur. Mesela fırında bir demiri pişirmek için kömür ile pişirmeyi kapatıp sadece odun ile pişirebilirsiniz. | |
| AÇMA KAPAMA BÖLÜMÜ Sunucuya yeni bir aktivite eklemek için ve biraz daha gerçekçi hale getirebilmek için istediğiniz bir bloğun yapımını kapatıp açabilirsiniz. İnsanlar NETHER bloğunu yapmaması için onu kapatabilirsiniz. Daha gerçekçi bir sunucuya çevirebilirsiniz. |
Eklentiyi Nasıl İndirebilirim?
Spigot'un sayfasına gidip ilk önce
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklenti Nasıl Çalışır?
Eklenti İçindeki Yetkiler
Bunu direk anlatmak yerine bir tablo şeklinde yapmak istedim. İsterseniz yetkilerinin anlamlarını ve yetkileri inceleyelim.
Bunu direk anlatmak yerine bir tablo şeklinde yapmak istedim. İsterseniz yetkilerinin anlamlarını ve yetkileri inceleyelim.
| YETKİLER | ANLAMLARI |
|---|---|
customcrafting.cmd | Bu yetki, /cc menüsünü açar. Ancak diğer menüleri açamaz. |
customcrafting.cmd.studio | Bu yetki, /cc menüsündeki tüm menüleri ve bölümleri açar. |
customcrafting.cmd.reload | Bu yetki, sunucu sahipleri istediği zaman eklentiyi yeniler. |
customcrafting.cmd.help | Bu yetki, eklenti hakkında bilmediğiniz komutları gösterir. |
customcrafting.cmd.debug | Bu yetki, eklenti hakkında bir sorun varsa eklentiyi tamir eder. |
customcrafting.craft | Bu yetki, menülerde ki çalışma masası yerini çalıştırır. |
İnsanların Yapmış Olduğu Videolar
Eğer, eklenti hakkında daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi olmak isterseniz böyle eklentileri büyük ünlü kişiler tanıtır. Bazıları ünlü olmaz ancak yeterince iyi ve kaliteli işler yapar. Böylece bize bir sürü bilgi aktarır. Eğer isterseniz insanların yapmış olduğu videoları inceleyebilirsiniz.
Eğer eklenti sayfasına uçmak isterseniz
Eğer, eklenti hakkında daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi olmak isterseniz böyle eklentileri büyük ünlü kişiler tanıtır. Bazıları ünlü olmaz ancak yeterince iyi ve kaliteli işler yapar. Böylece bize bir sürü bilgi aktarır. Eğer isterseniz insanların yapmış olduğu videoları inceleyebilirsiniz.
Eğer eklenti sayfasına uçmak isterseniz