Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.160
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
amoreas
ilovemaju
amoreas
Türkiye genelde tercih edilen bir tarz değildir zaten böyle logolu sunucu görmek çok nadir. Genellikle küreselde büyük olan sunucular kullanır. Ama renkler ve zevkler elbette farklıdır. Sen sevmeyebilirsin ama logoyu isteyen kişi böyle seviyor bu yüzden bu konu pekte tartışmaya açık değil. Herkes beğensin diye bir efor sarfetmiyoruz sonuçtaGerçekten bu tür yapımları seven var mı? Yanlış anlaşılma olmasın tasarımcı değilim. Ama bunu fark etmek için 2 çift göze sahip olmak yetiyor.
amoreas
''Herkes beğensin diye bir efor sarfetmiyoruz sonuçta'' Bunun anlamı efor sarfetmiyorum değil. Herkese beğendirmek zorunda olmadığımı söylüyorum, bu tarz logolar beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez ama bu tarz logolar güzel bir efor sarfedildi. Kürselde olan bazı büyük sunucular böyle logolar kullanıyor evet. Örnek olarak pika network verebilirimSonuç olarak sen burdan bi' ücret alıyorsun ve yukarıda efor sarfetmediğini dile getiriyorsun. Küreselde büyük olan sunucular bu yaptığınız "logo"lardan mı kullanıyor demek istediniz ben mi yanlış anladım. Eğer öyleyse bana Küreselde büyük olan sunucuları örnek verebilir misin? Şimdiden teşekkür ederim yorumun için iyi forumlar...
amoreas
Değerli görüşünüz için teşekkür ederizGayet başarılı bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
amoreas
Değerli görüşünüz için teşekkür ederizBu ișe yeni bașladınız sanırım ilk çalıșmanıza göre iyi denilebilir![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!