Çözüldü custom advancements

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pattiskurbagasi

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
pattiskurbik

Discord:

pattiskurbik

Selam değerli MC-TR üyeleri uzun zamandır minecraft oynamıyorum bu günlerde girme fırsatım oldu da internetten vs de araştırdım kimsede görmediğim bi kaç pl yi birkaç sunucuda gördüm pl şöyle biri siteden bir item veya vip üyelik satın alınca sağ üste başarım olarak pattiskurbik vip satın aldı gibi bir bildirim geliyor advancements olarak bunu sanırım kimse bilmiyor türkiyede bilen varsa hangi pl ile ve nasıl yapılıyor bilgi verebilirmi anlayan birileri

Hocam sağ köşedeki çıkan başarım itemsadder'la yapılmaktadır paralı bir eklentidir

Selam değerli MC-TR üyeleri uzun zamandır minecraft oynamıyorum bu günlerde girme fırsatım oldu da internetten vs de araştırdım kimsede görmediğim bi kaç pl yi birkaç sunucuda gördüm pl şöyle biri siteden bir item veya vip üyelik satın alınca sağ üste başarım olarak pattiskurbik vip satın aldı gibi bir bildirim geliyor advancements olarak bunu sanırım kimse bilmiyor türkiyede bilen varsa hangi pl ile ve nasıl yapılıyor bilgi verebilirmi anlayan birileri
İtemsAdder ile yapılabiliyor, aşağıya bıraktığım addon ise nasıl yapıldığını gösteriyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

teşekkürler hocam sağolun kaç gündür arıyorum itemsadderim falan herşeyim var bi plugin görünce bi bulamadım gitti kafama takıldı ufaktan bişiler hazırlayayım dedim eyvallah cansınız <3

Bu sisteme sahip olan bir sunucu ben de görmüştüm güzel bir sistem eklentiyi yukarda arkadaşlar paylaşmış bende kullanmayı düşünüyorum şahsen. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl