Çözüldü curl nedir nasıl uygulanır yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba, fancy npc pluginin de skin yükleyemiyor ve read timed out yazıyor araştırdığımda curl ye bir şey yüklemem gerektiğini ve javaya öylelikle izin vermem gerektiğini ve curl
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diye bir kod uygulamam gerektiğini buldum fakat nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yardım edebilir misiniz?

merhaba, fancy npc pluginin de skin yükleyemiyor ve read timed out yazıyor araştırdığımda curl ye bir şey yüklemem gerektiğini ve javaya öylelikle izin vermem gerektiğini ve curl
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diye bir kod uygulamam gerektiğini buldum fakat nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yardım edebilir misiniz?
hocam bu pluginlerin yapıpta citizens2 nin yapamadığı ne var merak ediyorum ya söyler misiniz?

citizens2de de offline skin belirleniyor

curl uygulamak istediğin fonksiyon ile del operatorunun cross productını alman lazım

hocam bu pluginlerin yapıpta citizens2 nin yapamadığı ne var merak ediyorum ya söyler misiniz?
ben şahsen cmd olarak komut ekleyemedim citizens2ye o yüzden başka kullanmak istedim

1752128529980.webp
citizensda npc oluşturamıyorum malesefböyle bir hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl