Bulundu CubyMC | CubyMC Ekip Arkadaşları Arıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atheoks

Odunlara Vur Vur Vur!
Stajyer
Elmaslar
29
Minecraft
atheoks

Discord:

atheoks

CubyMC Network | Moderatör ve Ekip Arkadaşları Alımı

Biz Kimiz;
Merhaba, biz CubyMC Network. Uzun zamandır planlanan ve şuan bütçesinde ortalama 60.000 Türk Lirası bulunan, TR'de açılacak büyük bir GENS tabanlı sunucudur.
Hem Türkiye, hem de EU'da olmayan büyük bir GENS getiriyoruz ve bu oyun modu normal GENS yerine PvP tabanlı, hem gelişme, hemde PvP atabileceğiniz bir sunucu haline getiriliyor. Sunucumuzun tüm tasarımları hazırdır. Açacağımız sunucu 2 3 ayda açılacak bir sunucu değildir.

Vizyonumuz;
Türkiye'de hazır paketle veya uğraşılmamış şekilde açılan, Türk oyunculara gerçekten güzel ve keyifli bir oyun deneyimi sunamayan sunuculardan bıkmış bir ekibiz. Türkiye piyasasına ve Türk oyunculara gerçekten sağlam ve keyifli bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefleyen bir topluluğuz.

Aradığımız Yetkili Kişinin Yetkinlikleri;
- 16 Yaş ve Üstü
- Ekip Çalışmasına Uygun
- Bizimle Aynı Vizyona Sahip Olması
- Kordine Çalışabilen
- Gün İçerisinde Aktif Olabilecek
- Düzgün bir Türkçeye Sahip Olması
- Oyuncularımıza Doğru ve Yeterli Destek Olması
- Kendi Bölümünü ve/veya Rütbesini Kötüye Kullanmaması

Bizim Sunduklarımız;
- Rahat ve Samimi Çalışma Ortamı
- Uzun Vadede Para Kazanma İmkanı (Sunucu açıldıktan bir süre sonra)
- Bizimle Beraber Bilgilenme

Eğer Karşılıyorsan;

Eğer üstte ki gereksinimleri karşılıyor ve bizimle aynı düşüncelere sahipsen ve ekibimize katılmak istersen Discord kullanıcı adımı aşağıya bırakıyorum. 3 - 4 aydır planlanan bu projede ilerlemek ve büyümek isteyen bir kişiyseniz alımlarımız açık.

İletişim;

DISCORD: atheoks

Bilgilendirme;

Başvurduğunuz bölüme göre başlangıç rütbeniz değişecektir (Başvuruya açık bölümlerimiz: Moderatör, Kitle Yönetim Uzmanı (Hali hazırda var olanKitle Yönetim Uzmanına Yardımcı olacak bir diğer bilgili kişi arıyoruz.)). Moderatör için: Stajyer Moderatör | Kitle Yönetim Uzmanı için: Kitle Yönetim Ekibi (S)

Son düzenleme:
Başarılı bir proje başarılar dilerim 😍

Gerekli alımlar yapılmıştır, yetkili başvuruları kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl