Cubic Life | Survival 1.8X/1.12X | Spawner+ | ParaKutusu | Kasalar | InfernalMobs | KöylüTakas | Auction | İpeksi | Rütbe | Kafa | Yeni Başarımlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdincc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.434

Erdincc

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Erdincc

Discord:

Jiating#5136

cubiclife.jpg

Yeni Açıldı.
3 Adet Kasa Mevcut Ultra Mega Standart.(Claim ve Spawner eklenecektir.)
Wild ile herkesten uzak başlama.
Infernallardan p5 e kadar set parçaları çıkabilir aynı zamanda kasadan elde edilebilir.
Farmın yanı sıra avcılık yapabilirsiniz.
Yeni Başarımlar ödüller verir.
Jobs ile para kasabilir paralarla rütbe atlayabilirsiniz.
Spawnerlar 30 level karşılığı seviye atlar geliştikçe daha çok mob üretir.
Sunucu İp : cubiclife.keyubu.com
2019-07-01_11.41.42.png
2019-07-01_11.39.53.png
2019-07-01_11.40.39.png
2019-07-01_11.43.06.png
2019-07-01_11.40.13.png

Builderler ve konu tasarımı geliştirilmeli.Başarılar.

Konu tasarımı ilk aşamada güzel ancak sonlarda biraz bozmuş . Pluginleri detaylı incelemedim ancak yüzeysel olarak iyi gibi. Başarılar !

Her zaman söylediğim gibi artık şu Keyubu'nun konu tasarıma sahip sunucular bana çok klasik geliyor. Bence en kısa zaman içerisinde konu tasarımınızı yaptırın. Bunun yanı sıra haritalar biraz amatör kalmış. Bir builder ile düzeltilebilir. Size ve ekip arkadaşlarınıza şimdiden başarılar dilerim..

Teşekkürler yorumlarınız için ilk sunucum ve tek başımayım geliştirmeye çalışacağım kendimi :)

Merhaba öncelikle konu tasarımınıza birşey demek istemiyorum keyubu'nun ve çok klasik, standart geliyor mapleriniz güzel başarılar dilerim :)

teşekkürler enes bey yorumunuz için tasarıma el atacağım aklımda

Konu tasarımı değiştirilmeli, çünkü çok klasik. Onun dışında sunucunun sistemlerini beğendim. Başarılar :)

Keyubu tasarımları hep aynı, artık bıkmadınızmı şu tasarımdan. Sunucu geliştirilmeli!

güzel sunucu başarılar

Konu tasarımı klasik diye sunucu mu eleştirilir arkadaş..Başarılar dilerim..

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl