Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar forum üyeleri, Uzun süredir düşündüğüm bir Minecraft sunucusu hakkında ekibimi toplamak istiyorum, Ben bu işi başarırım diyen herkesi bekliyorum. Peki ya neden biz? Uzun süredir bir proje içerisinde ilerliyorum, ve birden aklıma nasıl bir sunucu kuracağımın hakkında düşünceler geldi aklıma. Bu kötü günlerimizde covid-19 salgınından dolayı kimse eğlenemiyor. Ve bizde bunun önünce geçmeyi başaracağız.! Ve işte bu yüzden biz..
Sunucu hakkında
Sunucumuzda gözden geçirmek gibi olursak ilk zaman Op_SkyBlock ve SkyFight olarak açmayı planlıyorum. Fakat aktif kitleliğimizin artışı ile beraber gelicek olan oyun listesi şu şekildedir;
Faction
SkyWars
BedWars
The Bridge
Speed Builders
Ve gibi gibi bir çok oyunu barındıracağız, Anlık şekilde makinemiz
* 8 Gigabyte, 4 Çekirdek İşlemci Ryzen 9, Sınırsız Slot ve Türkiye Lokasyon'a sahiptir. *
Alım için bölümler
Discord Moderatör
Talep Görevlisi (Web ve Discord)
Moderatör
Rehber
Mimar
Tasarımcı
≪✠≫
İletişim Adresleri
Discord: CubiaBlocks#6871
Sadece discord üzerinden destek verilmektedir.
Kendine güvenen herkesi bekliyorum!
Şimdiden katılan herkese başarılar dilerim, sağlıcakla kalın..