Bulundu Csgodaki Jailbreak Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 902
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Arkadaşlar Ben Minecraft Serverime Csgodaki Jailbreak Pluginini İstiyorum İnternette Bulamadım Belki Bilen Vardır Diye Forum Açmak İstedim (Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler)

Merhaba, Nitrado diye bir firma var. Bu firma geçtiğimiz birkaç yıl önce Türkiye üzerinden satışlarını durdurdu. Başka ülke üzerinden kayıt olarak CS:GO sunucusu satın alabilirsiniz. Aldığınız pakette Jailbreak Paketi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra biraz araştırdım ve bende o şeyi bulamadım.

Benim Tercihim CS.CENTER
çünkü kendilerinden çok sunucu aldım ve desteklerinden tutun herşeyi mükemmel!​

ben onu demiyorum csgo serveri istemiyorum arkadaşlar konuya iyi bakın minecraft serverime csgodaki jailbreak pluginini istiyorum

ben onu demiyorum csgo serveri istemiyorum arkadaşlar konuya iyi bakın minecraft serverime csgodaki jailbreak pluginini istiyorum
Böyle bir eklenti yok (Ki ben öyle biliyorum.) ama fikir güzel belki yapabilirim veya yapanlar olacaktır.

En Yakın Nezaman Yapabilirsin xBuhariPvP

x_Buhari_PvP Araştırsan Veya Csgodaki Gibi Jailbreak Serveri Açabilceğimiz Görüntü Kalitesi Yüksek Olmayan Bi Oyun Biliyormusun

Arkadaşlar Ben Minecraft Serverime Csgodaki Jailbreak Pluginini İstiyorum İnternette Bulamadım Belki Bilen Vardır Diye Forum Açmak İstedim (Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler)
CSGO'da bulunan jaili mc ye mi istiyorsun sonra mc de jail yapmak için plugin mi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl