CSGO battığında ne olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.169
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Merhaba, MC-TR!
bugün sizlere, CS:GO battığında ne olacak yani 100 kişi vs. oynasa ne olur onlardan biraz özet geçmek istedim, daha fazla böyle konular için yazmayı unutmayın!
CS:GO battığında, Oyun bedava olur, Skinler,vs. Kasalar bedava olur. oyuna yeni map gelir, Yeni sistemler, yeni silahlar eklenir, bunların sebebi var. o da şu.
Gabe Newell para kazanamıyacak, ve oyundaki şeyleri bedava yaparak yaptığı sistemlerle beraber para kazanacak? sonuç bu. böyle bir şey olsa keşke.
her neyse bu kadardı konumuz zaten özet geçicektim. Yorum yazmayı unutmayın, hoşçakalın!​

Ücretsiz olursa 25TL'mi geri istiyorum.

Umarım böyle olmaz, ki olması da çok zor zaten. Düşüncen de mantıksız zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada, Valve sadece CS:GO oyununun yapımcısı değil, bil istedim.

@Hai sağ olsun; Counter-Strike: Global Offensive sahibi yapmıştı beni <3 Ama böylesi şimdilik daha iyi.

Bedava olursa 100 değil 100.000 kişi oynar :)

Bedava olursa 100 değil 100.000 kişi oynar :)

Valvenin Tek Oyunu Cs den ibraret değilkig gine batıp oyun ücretsiz olsa isyan çıkardı herhalde

Valve hiç bir zaman gerçek oyun fiyatlarından ödün vermemiştir. Sadece belirli özel günler ve haftalarda oyunlarını indirime sokmaktadır. Örneğin Steam'den Half-Life fiyatına bakacak olursak şu an 18,50 TL olarak gözüküyor. CS:GO'da bir 5-10 sene sonra (belki) en fazla bu fiyatlara düşer diye düşünüyorum. Yani oynansa da oynanmasa da fiyatı sabit kalacaktır diye tahmin ediyorum.

Valve hiç bir zaman gerçek oyun fiyatlarından ödün vermemiştir. Sadece belirli özel günler ve haftalarda oyunlarını indirime sokmaktadır. Örneğin Steam'den Half-Life fiyatına bakacak olursak şu an 18,50 TL olarak gözüküyor. CS:GO'da bir 5-10 sene sonra (belki) en fazla bu fiyatlara düşer diye düşünüyorum. Yani oynansa da oynanmasa da fiyatı sabit kalacaktır diye tahmin ediyorum.
Peki Team Fortress 2 nin geliştiriciside valve ve oyun bir zamandan sonra ücretsiz sunuldu. Oysaki dönemin en çok oynanan ve satan oyunlarından idi ki CS:GO da şu an zirvelerde sayılır kim bilir Battle Royale babası H1Z1'i tahtından eden PUBG belkide H1Z1 de bu yüzden ücretsiz oldu. Bir daha düşün.

Şu an cs:go ücretsiz.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl