Haber CS:GO Topluluğunda En Fazla Oyuncuya Sahip Ülkeler Açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaktanOzkan

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
116
Minecraft
HaktanOzkan

Discord:

hktanozkan

Geçtiğimiz günlerde leetify internet sitesi twitter hesabında CS:GO oyuncularının dünya genelinde oyuncu kitlesini analiz edip paylaştı. CS:GO çıkalı yaklaşık 9 yıl olmasına rağmen hala satın olan oyuncu kitlesi ve çevrimiçi olarak oynayan kitlesi çok büyük. Aynı zamanda dünya genelinde en çok oynanan oyunlar listesinde yer alıyor. CS:GO eski Counter Strike oyunlarında olduğu gibi rekabet duygusu ağır bastığı için oyuncuları kendisine cezbettirmeyi başarmıştır. Evet artık gelelim leetify'nin CS:GO oyuncu kitlesinin analizine.

E0zQZOTUcAAdkdZ.jpg

Şık bir tasarım ile bizlere yüzdelik dilimleri harita üzerinde gösteriyor. Yüzdelik dilimler toplam oyuncu kitlesine göre hesaplanıyor. Türkiye'ye baktığımız zaman "4-6%" aralığında olduğunu görüyoruz. Bu haritadan bakmaya devam edersek zirvede Rusya ve ABD'nin olduğunu anlayabiliyoruz. Birde sayısal değerler ile bakalım şu tabloya.

E0zQicBVgAY9Nyu.png

Sıralamanın başında Rusya bulunuyor ardından ABD geliyor. Türkiye sıraya 6. olarak giriyor. Tüm oyuncu kitlesine bakıldığı zaman yaklaşık 83 milyon nüfusu olan ülkemizin "4.20%" ile 6. sıraya yerleşmesi diğer ülkelere karşı iyi bir rekabet. 20 kişilik dünya sıralamasının sonunda ise "1.45%" ile Arjantin yer alıyor.

1. Rusya
  2. ABD
  3. Polonya
  4. Brezilya
  5. Almanya
  6. Türkiye
  7. Kanada
  8. Ukrayna
  9. Japonya
  10. Birleşik Krallık

Leetify'ye bu analiz için teşekkür ediyoruz. Sizlerde Leetify'nin twitter hesabından CS:GO oyunu hakkında gelişmeleri takip edebilir veya iyi bir CS:GO oynayıcısı olduğunuzu düşünüyorsanız Leetify'nin düzenlediği CS:GO oyun hakimiyeti testine girip oyun içinde başarınızı bir analiz şeklinde alabilirsiniz.

Eskiden csgoda rank kasardım sunucu işleri filan bitince tekrar kasmaya başlıyacağım. Ve 6. olmamız ne güzel birşey :D

Niyet ettim Ruslar ile sövüşmeye.

2.2K saatim var da hileden oynanmıyor artık valorant gerçekten daha iyi gelmeye başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl