CS:GO Oynarken bilgisayarım tamamen kapanıyor! ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceesoppi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.776
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiki kaldırdım şi

Tiki kaldırdım o kadar fazla ss almanıza gerek yoktu yinede sağolun şimdi 1-oyun oynarken 10-15dk sonra bilgisayar kapanmayacak mı? 2-Eğer 1. sorumdaki gibi kapanmassa bilgisayara zararı varmı?
Büyük ihtimalle artık kapanmayacak. Bilgisayara bir zararı olmaz, olsa zaten oraya öyle bir seçenek koymazlardı.

Aynı cevabı @Twond kardeşimizede verdim. Genellikle bu vaka ''Windows 7'de yaşanıyor.''
İçindeki macunu yenilettir.​

İşlemcinin üzerine termal macun sürmelisin

İşlemcinin üzerine termal macun sürmelisin
Fan'ın altındaki işte bende oraya sürdüm sorun çıkmadı bilgisayarı başlatırken herşey aynı sürdükten sonra bir değişiklik olmadı doğru sürdüğümede eminim

Fan doğru takılmış mı öncelikle ona bir bak. aynı durum bendede yaşanmıştı.

fan doğru yöne takılmışmı ona bak bide bilgisayarı çok zorluyor olabilirsin dinlendirmen gerekiyor çok ısındığı için birden kapanıyor olabilir.
bende şöyle bişi var ben bilgisayarı sağ sol yapıyom düzeliyo ama bu sendede olucak anlamına gelmiyor en iyisi bilgisayarcıya götürüp teknik servise teslim etmendir

Steam gir ordan cs:goya sağ tıkla orda dosyaları kontrol etme gibi birşey var şuan telefondayım gösteremiyorum yerel dosyalar gibi birşey olucak ona tıkla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl