Jcicosn
Hayata küskün bir öğrenci
- Elmaslar
- 103
- Minecraft
- Jcicosn
Discord:
Elon Musk#3678
Elon Musk#3678
atomickill7
Elon Musk#3678
Daha önce yapılmış olabilir dikkatimi çekmedi bir işin kaç kere değil nasıl yapıldığı önemlidir eğer mapler sıradan ve sade olursa tabii tutmazFikrimi çalmayın demeniz garip olmuş. Daha önce yapılmış ve tutmamış bir şey, size başarılar
Elon Musk#3678
Şuan 6 kişiliğiz.Daha fazla olabilir max 10 kişi
Katılmak isterim fakat kaç kişilik ekip olacağız? Ona göre işler değişebilir.
Şuan 6 kişiliğiz.Daha fazla olabilir max 10 kişi
Öncelikle fikrine gelirsek sadece amele işi olacaktır ve zaman kaybından başka hiçbir işe yaramaz. Dediklerine gelirsek haklısın bir işin nasıl yapıldığı çok önemlidir hele de bir işe başlamadan önce tehdit etmiyorsan insanları daha çok destek alabilirsin. Bu konuda katılıyorum.Daha önce yapılmış olabilir dikkatimi çekmedi bir işin kaç kere değil nasıl yapıldığı önemlidir eğer mapler sıradan ve sade olursa tabii tutmaz
Elon Musk#3678
Orası tehdit olarak algılaman bilmiyorum normalde tehdit etmediğimi neredeyse herkes bilir.Zaman ve amele işi olacağını pek bilemem neticede yıllar sonra mc de 7 sinden 70 ine herkesin oynayacağı ve piyasanın bu kadar gelişeceğini kimse bilmiyordu.Öncelikle fikrine gelirsek sadece amele işi olacaktır ve zaman kaybından başka hiçbir işe yaramaz. Dediklerine gelirsek haklısın bir işin nasıl yapıldığı çok önemlidir hele de bir işe başlamadan önce tehdit etmiyorsan insanları daha çok destek alabilirsin. Bu konuda katılıyorum.
Tekrara düşen her döngü sonuçta değiştirilmeye mahkumdur. Bunun yerine autochess'e kafa yorsan daha mantıklı olurdu.Orası tehdit olarak algılaman bilmiyorum normalde tehdit etmediğimi neredeyse herkes bilir.Zaman ve amele işi olacağını pek bilemem neticede yıllar sonra mc de 7 sinden 70 ine herkesin oynayacağı ve piyasanın bu kadar gelişeceğini kimse bilmiyordu.
Elon Musk#3678
İyi bir iş çıkacağı sürece benim için istediği kadar döngüye girsin.Değişmesi gereken tek şey insanların boş beyinleridir.Tekrara düşen her döngü sonuçta değiştirilmeye mahkumdur. Bunun yerine autochess'e kafa yorsan daha mantıklı olurdu.
Ben anlamıyorum sen nasıl forumda her sunucu ekibine katılıyorsun. Ne zaman böyle bi ekip toplama konusu falan görsem sen ordasın katılırım falan diyorsun. Pek mantıklı gelmedi aynı anda 100 sunucuda mı yetkilisin?
O zaman bu meseleyi biraz düşüneceğim. ( Sanırım geleceğim :D )
portlek#5502
arkadaş boş mesaj atması seviyorBen anlamıyorum sen nasıl forumda her sunucu ekibine katılıyorsun. Ne zaman böyle bi ekip toplama konusu falan görsem sen ordasın katılırım falan diyorsun. Pek mantıklı gelmedi aynı anda 100 sunucuda mı yetkilisin?
Elon Musk#3678
Söylüyorum iletişim bile gelmedi boş tenekeler lütfen mesaj atmasın.Ayrıca mesaj kasmak size ne veriyor para üstünlük ?arkadaş boş mesaj atması seviyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!