CS:GO ! Fps Oyunlarına Hakaret Olan Bir Oyun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.133
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pyme

Ziyaretçi
CS:GO Kadar Berbat Bir FPS Oyunu Görmedim:D
Şahsen CS 1.5 Ten Hemen Sonra Call Of 2 Sonra 4 Oynadım .. Yaklaşık 5-6 Yıl Boyunca Aralıksız COD 4 Oynadım.. COD 4 te Yaşadığın O Heyecan ve Gerçekçi Deneyimi CS:GO da Zerre Yaşayamıyorsun.. Bir İnsan Böğrüne 3-4 Kurşun Yediğinde 3-5 Sağlıkla Gezememeli:D.. Bomba Fiziği Rezalet. 2000 Li Yıllarda Merdiveni 2 Eline Silahla Çıkardın.. Hala Durum Aynı. Bir Silah Hedefini Vuramıyorsa O Silah Ordu ve Polis Envanterinde Tutulmaz.. Fakat CS:GO da Basılı Tuttuğunuz Hemen Hemen Her Silah Hedefi Hariç Ne Varsa Vuruyor.
CS:GO ile Battlefield 3 ün Çıkış Tarihleri Birbirine Yakın.. Biri Çağ Atlamış Bir Oyun Olduğu Halde Diğeri Hala 2000 li Yılların Grafiği Gelişmiş Hali Gibi ..
Kısacası CS:GO Seven İnsanlara Sesleniyorum.. COD 4 BF3-4 Varken Nedir Bu CS Merakınız.. Çocukken Hiçmi Cafelerde 16 Kişi CS 1.5 Atmadınız..2000 den Beri Doymadınızmı.

CS:GO, CS 1.6'nın "remake" hali diyebiliriz sadece fizik ve grafik motorunda değişiklikler var onun dışında tamamiyle 1.6

Ben de CS:GO oynadım, hoştu güzeldi eğlendim zevk aldım adam öldürme hissi güzel. Ama tek bir sorun var, OYUN ÜCRETLİ ve SARMIYOR. CS:GO yerine 1.6 oynarsam daha fazla, daha fazla, daha fazla(cidden çok fazla) eğleneceğimi fark ettiğimde ilk işim oyunu silmek oldu. Hem de hiçbir ücret ödemeyecektim cebimden para çıkmayacaktı. CS:GO ile 1.6 arasında hiç fark göremediğimden pişmanlık hissi de duymadım neden sildim bu oyunu diye.

CS:GO oynanmaz, zevk meselesi ama oynanmaz. COD serisi, BF ya da 1.6 oynanır.

//Not: Üstün FPS yeteneklerim vardır. Şimdi çıkıp oynayamıyorsun diye laf etmeyin.

L4D2'nin editlenmiş hali zaten :(

Ama fark şu battlefield 3 de 5 fps alan bilgisayarım Cs Go da 30 fps alıyor :( Ben istemez miyim betılfiyıld

CS:GO'yu sevmediysen seven ve alamayan birisine yolla o zaman :C

Efsane olanlar hiçbir zaman yenileriyle karşılaştırılamaz. CS : GO hiçbir zaman oynanışını bozmadı. CS 1.6 ile CS : GO arasındaki tek fark grafiksel gelişmedir. CS serisi diğer oyunlar gibi sürekli gelişmek yerine efsane olarak kalmayı tercih eden bir seri.

Zevkler tartışılmaz, ben de COD ve BF serisini sevmiyorum.
Grafik konusuna gelirsek, valve para para diye ağlamıyor diğer firmalar gibi. Amaçlari, oyunlarının en büyük kitlelere ulaşması. Bu yüzden source motoru hala DirectX 9 kullanıyor veya bu yüzden grafikleri çok yüksek çözünürlüklü değil. Hd 3450 ile 900p kasmadan oynadığımı bilirim oyunu.
Oyun mekaniklerine gelirsek. Her silahın farklı tepme şekilleri var, oyuncular buna spray diyor. Her silah düz taramada kurşunları etrafa saçıyor. Küçük bir araştırma yaparsan daha fazlasını bulabilirsin.
Grafiksel olarak gerçekçi olmasa da mekanik olarak diğer oyunlara kıyasla çok daha gelişmiş bir oyun cs:go.

Ben hala süper maryo.

Zevkler tartışılmaz, ben de COD ve BF serisini sevmiyorum.
Grafik konusuna gelirsek, valve para para diye ağlamıyor diğer firmalar gibi. Amaçlari, oyunlarının en büyük kitlelere ulaşması. Bu yüzden source motoru hala DirectX 9 kullanıyor veya bu yüzden grafikleri çok yüksek çözünürlüklü değil. Hd 3450 ile 900p kasmadan oynadığımı bilirim oyunu.
Oyun mekaniklerine gelirsek. Her silahın farklı tepme şekilleri var, oyuncular buna spray diyor. Her silah düz taramada kurşunları etrafa saçıyor. Küçük bir araştırma yaparsan daha fazlasını bulabilirsin.
Grafiksel olarak gerçekçi olmasa da mekanik olarak diğer oyunlara kıyasla çok daha gelişmiş bir oyun cs:go.
kesinlikle mekanikler olarak acaip gelişmiş..
mesela adam bir elinde silahı tutarken bir eliyle yüzebiliyor..
yada iki elinde silahla moonwalk yapıp yürüyerek merdiven cıkabiliyor.
böğrüne 4-5 tane kurşun sıktığın kişi rahatlıkla sana headshot atabiliyor (cod 4 hardcore mod = gögüse tek yada 2-3 kurşun R.I.P) Ayrıca Cod4 ün grafikleri bf4 e oranla muazzam değil .. 2007 oyunu olmasına rağmen CS:GO grafiklerine 10 basıyor hala..
Silah tepmesine gelecek olursak gazlı geri tepme sistemleri - grip ler - özel dipçik modellerini silah üreten şirketlere söyleyelim yapmasınlar bundan sonra.. nasılsa tetiğe basılı tutarsan isabet etmiyor cs de diyelim.. gerçekçi yapın biraz silahları CS : GO oynayın az diyelim adamlara ..
Bütün ordu envanterimizi üniversite hazırlıkta can sıkıntısıyla okuma fırsatım olmuştu.. onlarca silah videoları izledim.. Adam youtube da eğlencesine kapıyı tarayıp (çizgi şeklinde ) içeri giriyor.. yani mekanik olarak BF4 veya COD 4 CS:GO dan 20 30 yıl kadar ilerde..:D
ki bf4 te binaların kevgire dönmesi veya gökdeleni yıkmaktan söz etmiyorum bile..

yani CS:GO bölümünü açtım sizlere.. ama oyundan nefret ediyorum rezalet :D 10/3

ben hala cod4 oynuyorum, cs:go da güzel ama cod4'deki havayı veremiyor :C

Bence saçma bir tartışma bu. Tamam COD ve Battle Field daha iyi olabilir ama @Rayandu 'nun dediği gibi efsane oyunlar bunlar. COD günümüzdeki gerçekciliğe göre yapılmış, ve tamam gayet güzel oyun ama Counter serisini Counter yapan şeyde saydığın özelliklerdir bence. Geri tepme konusuna gelirsek sen 30 merminin 30'unu spraylersen oyunu zaten oynayamazsın. AİM denen bir şey var. Çok az el alışınca direkt olarak kafadan vurmaya başlıyorsun. Sonuca gelirsek COD ve CS:GO karşılaştırması saçma. Zaten Valve yapacak olsa yapardı güzel oyun. Onlar 1.6 kalitesini, efsanesi bozmak istemedi. O yüzden neredeyse sadece grafiklerde oynama oldu.

Kardeş sende afedersin ama yani bildiğin god oyunu gibi irşey istemişsin CS:GO'da basılı tutunca hedef haricinde her yere gidiyor falan. Adamlar silahlara belirli bir recoil (sekme) vermişler ve sende bu recoil'e bir anti-recoil (sekme azaltma) uygulayarak mermiyi istediğin yere götürebiliyorsun. Yok öyle basılı tutucanda bütün mermiler adama gidecek öyle bir CS:GO yok kardeşim. hatta bana geör öyle bir oyun yok varsada oynamam zaten düşünşene bi herkesin elinde negev adamları tarıyorsun yürüyorsun. mermin sekmiyor bütün mermilerin tutuyor. Ne zevki kalır oyunun, bir kere askeriylerin atış yapma bölümleri oluyor 20-30tl ye atış yapıyorsun eline al bir ak-47 yada m4 bak bakalım basılı tutunca tetiğe bütün mermiler aynı yere gidiyormu. Adamlar birazda gerçeğe yakın yapmışlar. Ayrıca iki mermi yiyip 5-10 canla dolaşıyorsun diyorsun sana gerçekte iki kurşun sıksalar hemen (bf deki gibi 4-5 saniyeyi geçtim) 1 dk sonra o açın gidiyormu ? O anda hastaneye bile gitsen yinede o kurşunların ağrısından en az 1 hafta hastanedesin. Oyundada savaş ortamında olduğun için (hasteneye gitmek yok doğal olarak) 5-10 canınla devam ediyorsun. ha oyun çokmu iyi tartışılır eksikleri varmı kesinlikle var mesela adamın 5-10 canı varken daha yavaş yürüye bilirmiydi, evet. Yada adamın canı azken birkaç özellik kullanamayabilir miydi, evet. Ama bunlar ufak şeyler sonuçta bu CS bir takım bomba kuruyor diğeri çözüyor. Ayrıca bomba sistemide oldukça iyi (oldukça dedim çok iyi demedim dikkat edin) ama mesela molotof atarsan havada patlarmı ? patlamaz. o mantıksız olmuş birtek onun haricinde kavisli köşelere çarptırıp, sektirerek atma olayları falan gayet güzel. Demek istediğim şu bu CS fazla birşey bekleme eğlenmek için oyna...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl