CS:GO almayı düşünüyorum (detay içeride lütfen bakın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al çalıştırır fakat kasar ise düşüğe çevirirsin gene oynarsın fazla kasacağını düşünmüyorum.

herşey güzeldi sadace CPU sorunu var :D

Cs:Go genelde ekran kartı ile çalışan bir oyun olarak biliniyor. Ram yüksekliği sizlere bir yere kadar yardım ediyor ama konu fps vs. gibi durumlara ulaşınca mesele ekran kartı işlemci vs. gibi konulara kalıyor.​

Cs:Go genelde ekran kartı ile çalışan bir oyun olarak biliniyor. Ram yüksekliği sizlere bir yere kadar yardım ediyor ama konu fps vs. gibi durumlara ulaşınca mesele ekran kartı işlemci vs. gibi konulara kalıyor.​

Hocam aynen dediğiniz gibi herkes ekran kartı olarak biliyor bu olayları fakat işlemci daha büyük rol oynuyor.

yusuf bey kaldırırmı bu işlemciyle?

İntel Hd Graphics 4400 Intel® Core™ i3-4005U 1.7 ghz 4gb ram

En düşük ayarlarda enaz 55 fps 60-70 oluyor zaten cs:go dediğin düşük ayarlarda oynanır

Cs:Go aldığın zaman söyle sana farklı taktikler sunarım baya bir işine yarar fps vs. gibi durumları arttırma konusunda.​

Kaldırmaz kaldırsada oynanmaz çok düşük fps alırsın.CS:GO işlemciye dayanarak çalışan bir oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl