Cristof - Hasan Kolcu | Nights Team | Kaliteli Yoldan Tasarım Sahibi Ol!

Cristof

Hasan Kolcu
Elmaslar
92

Discord:

hasankolcu

QPnq6r.gif

GZJV6v.gif

6D1Ogk.gif

CristofLogoornekleri.jpg

[BGCOLOR=rgb(209, 213, 216)]MÜŞTERİLER, YORUMLARI VE SATICIYA VERDİĞİ PUAN[/BGCOLOR]

MİLANYAPİXEL
Konu Tasarımı ve Logo

[BGCOLOR=rgb(124, 112, 107)]
MilanyaPixel---Yorumu.gif
[/BGCOLOR]

MİNELİVE
Konu Tasarımı

[BGCOLOR=rgb(124, 112, 107)]
MineLive---Yorumu.gif
[/BGCOLOR]

KARMA OYUNCU TOPLULUĞU
Konu Tasarımı
[BGCOLOR=rgb(0, 0, 0)][/BGCOLOR]

KarmaOyuncuTopluluğu---Yorumu.gif

Son düzenleme:
Tasarımların gerçekten kaliteli umarım bir gğn uğrarız.

Huhuuu, buralar değerlenecek...

Bir şey eksik olunca ucuz diyerek dengelemeye çalışılmış. Son zamanlarda bu ucuzcular artıyor sanırım. Bol satışlar.

Bir şey eksik olunca ucuz diyerek dengelemeye çalışılmış. Son zamanlarda bu ucuzcular artıyor sanırım. Bol satışlar.
Nedense aynı tasarımları pahalıya satan da var, sömürgeciler artıyor sanırım. Teşekkür ederim

Nedense aynı tasarımları pahalıya satan da var, sömürgeciler artıyor sanırım. Teşekkür ederim
Nadir ve kaliteli olan pahalıdır, dünya böyle döner. Sömürge yapılmak istense yol çok. Düşünmek gerek sadece.

Anathory'e rakip çıktı. Belki sen anathory gibi değilde ücretsiz sadece bir kısmı değiştirmek için ücret istemiyorsundur..

Anathory'e rakip çıktı. Belki sen anathory gibi değilde ücretsiz sadece bir kısmı değiştirmek için ücret istemiyorsundur..
Anathory arkadaşımız küçücük yerleri değiştirmek için 30₺ istedi + 3 tane de sunucu açıldı vs onun gibi banner gibi bir şey aldım tanesi 10₺ yani toplamı 30₺ ama hepsi aynı stili sadece rengi değişik :( cubeturk.net di domainim domainim çaldığı için .org yapar mısın dedim sadece konu tasarımını değiştirmek için .org yapmak için 30₺ istedi birde o 3 tane şeyide değiştirse heralde 60₺ tutacaktı.

L E G E N D
Hakkı ile satış yapan, verdiği hizmetin parasını hakkı ile alan nadir kişilerdensin <3​

Anathory arkadaşımız küçücük yerleri değiştirmek için 30₺ istedi + 3 tane de sunucu açıldı vs onun gibi banner gibi bir şey aldım tanesi 10₺ yani toplamı 30₺ ama hepsi aynı stili sadece rengi değişik :( cubeturk.net di domainim domainim çaldığı için .org yapar mısın dedim sadece konu tasarımını değiştirmek için .org yapmak için 30₺ istedi birde o 3 tane şeyide değiştirse heralde 60₺ tutacaktı.
Sana destek yok dedim, siparişi yenile dedim. Ne kadar da iyi değiştiriyorsun sen laflarımı. Boş.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl