Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme Cristiano Ronaldo'nun COVID-19 Testi Pozitif Çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
68
Elmaslar
97
Puanlar
3.870
Yaş
19

Cristiano Ronaldo'nun COVID-19 Testi Pozitif Çıktı!


Portekiz Futbol Federasyonu, Juventus için oynayan Cristiano Ronaldo'nun COVID-19 için pozitif test yaptığını açıkladı. Federasyon, diğer oyuncuların negatif çıktığını açıkladı. COVID-19 dünya çapında yayılmaya devam ederken, virüsün bulaştığı ünlü isimlerin sayısı artıyor. Son olarak bugün Portekiz'li futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun COVID-19 için pozitif test yaptığı açıklandı. Açıklama Portekiz Futbol Federasyonu tarafından yapıldı.

Ulusal federasyon yaptığı açıklamada Ronaldo'nun COVID-19 için test yaptığını, ancak herhangi bir semptom göstermediğini söyledi. Futbol Ligi, ihtiyati yıldız oyuncu olarak yarın saat 21.45'te İsveç takımı ile oynanacak maça katılım sağlayamaycağını duyurdu. Ronaldo önümüzdeki maçlarda olmayacak.Cristiano Ronaldo, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterildi ve çok sayıda ödül kazandı. Ancak yıldız oyuncu, Mart ayında karantinaya alındı, COVID-19 testi pozitif çıktığı için değil, takım arkadaşı Daniele Rugani testi pozitif çıktığından dolayı.

cristiano-ronaldo-juventus_1ufmgizju3mg21qriswp845aum.jpg


Juventus forması giyen 35 yaşındaki yıldız, Pazar günü Fransız milli takımına karşı oynamak forma giydi. Ayrıca oyuncu geçen hafta İspanya ile de mücadele etti. Virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Ronaldo sadece İsveç oyununda görünmeyecek, Crotoni ve Dynamo Kyiv oyunlarında da yer almayacak. Elbette Cristiano Ronaldo'nun pozitif testi altında gözler diğer oyunculara çevrildi. Portekiz Futbol Federasyonu, diğer oyuncuların da koronavirüse yakalanıp yakalanmadığını merak ederken, bugün yapılan açıklamada hiçbir oyuncunun COVID-19'a sahip olmadığını duyurdu.

Evet sayın forum üyeleri, bugünkü konum buraya kadardı. Bir dahaki konumda görüşmek üzere, hoşça kalın!
 

Crewdex

Clique | 2022
Emektar

Discord:

Crewdex#1868

Katılım
27 Kasım 2017
Mesajlar
527
Elmaslar
574
Puanlar
8.990
Minecraft
Crewdex
Üzüldüm kapmasına umarım yakın zamanda atlatır, paylaşım için teşekkürler.
 

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
68
Elmaslar
97
Puanlar
3.870
Yaş
19
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Aylar öncesinden Ronaldo'nun COVID-19'a yakalandığı ve adada kaldığına dair iddialar vardı. Sanırım 2020 yılı bize bunu da gösterdi ? ?
 

dynamic

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
109
Elmaslar
47
Puanlar
1.925
Yaş
34
Aga diyolarya herşeyden önce sağlık bazen paran olsada yırtamayabiliyosun,adam virüsten korunmak için ada satın aldı ama genede kaptı.Ama atlatır atlatmaz sahaya girip golleri atıyo gerçek Efsane.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı