Cresties - Sektörü Basit Kule Yapısı Kısa Tanıtım - 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.437

Cylonce

El truco está en hablar menos y demostrar mas.
Elmaslar
2.025
Minecraft
Cylonce

Discord:

Cylonce#4109

yeni_logo - Kopya.png

Merhaba değerli "MC-TR" üyeleri, bugün sizlere yaptığımız basit kule tanıtacağım. Tanıtıma başlamadan önce patlamış mısırınızı almayı unutmayın. Hazırsanız başlayalım...

snap2018-10-15-18-46-48.png

Bu yaptığımız yapı sadece 15 dakikamızı almıştır, ve siz değerli "MC-TR" üyeleri ile paylaşmaya karar verdik. Umarım emeğimizi beğenmeyi unutmazsınız.
Esen kalın...

Dosya.tc Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs total sonuçları:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• snap2018-10-15-18-47-00.png
    snap2018-10-15-18-47-00.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 202
Vay Be Helal Olsun...

Çok basit olmasına rağmen yine de gayet hoş duruyor. Rapunzel'i kıskandırdınız. : ))

Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Rica ederim. Üretken kişileri görmek her zaman güzeldir. Daha gelişmiş yapılarla Topluluk Çalışmaları bölümü için başvuru yapmanızı tavsiye ederim. Planet Minecraft gibi platformlarda da -aktif misiniz tam bilmiyorum- yapı paylaşmanız güzel olacaktır.

Gayet güzel bir çalışma oldu

Rica ederim. Üretken kişileri görmek her zaman güzeldir. Daha gelişmiş yapılarla Topluluk Çalışmaları bölümü için başvuru yapmanızı tavsiye ederim. Planet Minecraft gibi platformlarda da -aktif misiniz tam bilmiyorum- yapı paylaşmanız güzel olacaktır.
Cresties takımını daha yeni kurduğumuz için pek aktifliğimiz bulunmamakta yakın zamanda hoş bir şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz ALLAH nasip ederse.

Eğer konularıma uygun olsaydı ekleyebilirdim en iyi serime. Olsun, ne kadar basit olsa da güzel bir çalışma. Ellerine sağlık.

Eğer konularıma uygun olsaydı ekleyebilirdim en iyi serime. Olsun, ne kadar basit olsa da güzel bir çalışma. Ellerine sağlık.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Her zamanki gibi, söze gerek yok. En iyisini başarmış <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl