Cresties | Mimari Yetkili Alımları |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cylonce

El truco está en hablar menos y demostrar mas.
Elmaslar
2.025
Minecraft
Cylonce

Discord:

Cylonce#4109

Merhaba değerli "MC-TR" üyeleri, bugün sizlere mimari alanında alım yapmaktayız. alımlara başlamadan önce patlamış mısırınızı almayı unutmayın. Hazırsanız başlayalım...
İyi Okumalar ;
197565-200.png

Kısaca kendimizi tanıtalım Ben Erdem Yılmaz, 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum ve hayal gücüme güveniyorum ve bir gün kendi kendime düşünürken samimi kardeşim olarak benimsediğim @NykseFQ ile bir hayal peşine kapıldık gidiyoruz. ve şahsi fikrim olarak bir çoğu alanda çok ilerledik, yapılar vs olsun herkesin göz şekline hitap eder olduk sürekli harita yapmak hobimiz oldu eğer ki bu macerada bizler ile hayal ve deneyim yaşamak istiyorsan, bize katılmanı isteriz ve kapılarımızı ardına kadar siz değerli arkadaşlarımıza açtık. fazla uzatmadan geçelim Alım konumuza;

Size En İyi Hizmeti Vermeye Söz Verdik ..
NOT : Yapmış olduğunuz, sunucu içi mimar fotoğraflarınız bulunmak zorundadır. Şart ( 3 adet )
shader ve shadersız olarak

∞ Deneyimli Mimar ( Sınırsız )
AD :
SOYAD :
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : - Kıdemli Mimar, Mimar
KAÇ YILDIR YAPI YAPIYORSUNUZ ? :
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? :
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? :
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? :

logo.png

Hayallerini ve ideallerini bıraktıysan, bari yaşamayı da bırak.
e05ead6e6ebc08df9291738d0aa6986d.png

Discord: Cylonce#7986 - NykseFQ#7104​

Buraya kadar okuduysanız ne mutlu bana Umarım bol başvurulu bir yetkili alımı olur
Esen Kalın MC-TR Ailesi.

MC-TR.png

Fotolar birazcık tanıdık geldi ... Nereden acaba ?
İyi Forumlar , Umduğunuz yetkili bulursunuz umarım .

Fotolar birazcık tanıdık geldi ... Nereden acaba ?
İyi Forumlar , Umduğunuz yetkili bulursunuz umarım .
Senden, bi mahsuru yoksa alıyorum özelden ulaşıcaktım, bulamadım seni

Senin zevkine güveniyorum. Yapıların gerçekten güzel, umarım iyi ekip arkadaşları buluruz. Önemli olan saygı + güven zaten. Samimi olmamız değeri katlıyor :)

Senin zevkine güveniyorum. Yapıların gerçekten güzel, umarım iyi ekip arkadaşları buluruz. Önemli olan saygı + güven zaten. Samimi olmamız değeri katlıyor :)
Teşekkür ederim dostum

Bende senin saygına ve zevkine güveniyorum. Yaptığın mimari yapıları beğeniyorum. İnşallah güzel takım arkadaşları buluruz.
Hayatta önemli olan beden yaşı değil beyin yaşıdır.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
AD : Kadir
SOYAD : Sönmez
İSTEDİĞİNİZ YETKİ ? : Mimar
KAÇ YILDIR YAPI YAPIYORSUNUZ ? : 2
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) ? : Çok saygılı, sevgili, dürüst bir kişiliğim var küfür asla kullanmam sakin birisiyimdir.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ ? : Size layık size yardımcı olacağıma eminim kendime inanıyorum güveniyorum bu yüzden beni seçebilirsiniz.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDER MİSİNİZ ? : Dediğim gibi adım kadir soyadım sönmez yaşım 17 afyon'da oturuyorum boş zamanlarımı pc başında geçiririm günde 10 saat aktifim en çok oynadığım oyun türü Minecraft zamanla öğrenirsiniz iyi günler.

Ekli dosyayı görüntüle 48160
Discord adresinden bana ulaşır mısınız Cylonce#7986

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl