Rehber CredSSP Hatası ve Çözümü [Yeni Gelen Windows Güncellemesi İle Uzak Masaüstü Bağlanmaması]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dream Team
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dream Team

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
80
Eğer sizde böyle bir hata alıyor iseniz :
XPa3l0.png

Geçmiş olsun sizde çoğu kişi gibi aynı hatayı alıyorsunuz.

Fakat bunun bir çözümü var !
Öncelikle : Başlat -> Çalıştır -> gpedit.msc yazıp enterliyoruz. Gerisini resimlere göre takip edin.

bBnE9G.png

dO1NM7.png

5DZnqD.png

A19XGz.png

0EYprR.png

Artık sunucunuza rahatlıkla erişebilirsiniz ! Konunun sabite alınması iyi olabilir çünkü yeni gelecek güncellemeler ile bir çok bilgisayar kullanıcısı aynı hatayı alacaktır.​

bende credentials delegation dosyası yok

Eğer sizde böyle bir hata alıyor iseniz :
XPa3l0.png

Geçmiş olsun sizde çoğu kişi gibi aynı hatayı alıyorsunuz.

Fakat bunun bir çözümü var !
Öncelikle : Başlat -> Çalıştır -> gpedit.msc yazıp enterliyoruz. Gerisini resimlere göre takip edin.

bBnE9G.png

dO1NM7.png

5DZnqD.png

A19XGz.png

0EYprR.png

Artık sunucunuza rahatlıkla erişebilirsiniz ! Konunun sabite alınması iyi olabilir çünkü yeni gelecek güncellemeler ile bir çok bilgisayar kullanıcısı aynı hatayı alacaktır.​
Merhaba.
Windows 10 Home kullanıcılarında bu yer olmuyor.
Bu yeri aktif etmeleri için şöyle bir rehber video var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konuya bunu eklerseniz "ben" gibi Windows 10 Home sürümü kullanan arkadaşlarda yararlanabilir.
Veya bunu yapmak yerine diğer çözümü olan şu dosyayı indirip kurarlarsa çözülecektir ben böyle yaptım.
Böylede aynı adımlar uygulanıyor fakat ben böyle yapınca çözebildim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl