✦CreatorTEAM✦ConConCraft Plugin Paketi✦V1.1✦1.19-1.12✦

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xFatihGamer_TR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
RisksY

Discord:

TurkeyGamer#7150

Herkeze Selamlar Benim Ismim Fatih Ve Ilk Defa Plugin Paketi Paylasiyorum.
Amacim Bu Plugin Paketiyle Sizleri Sevindirmektir.
önemli.png

Dikkat--->Parali Pluginler .Jar Dosylari Silinmistir Sadece Klasorlerdir
(NewItems,FeatherBoard,ItemCases,TradeMe,AuctionGUIPlus,Vehicles)
1.jpg

Plugin Paralidir Sadece Klasoru Bulunmaktadir.Bu Plugin Sayesinde Sunucuya Yeni Itemler Ekleniyo Ismi NewItemsdir.
photofacefun_com_1551285350.jpg

1.jpg

Yep-Yeni Craft Sistemi Boyle Yapmak Daha Kolay Cunki Crafti Unutan Arkadaslarimizda Olyo Tabiyikide.
photofacefun_com_1551285392.jpg

1.jpg

FeatherBoard Ve TitleManager Hepsinin Karisigi Iste Burda Yinede Parali Plugin Oldugu Icin Sadece Klasor Vardir.
photofacefun_com_1551285437.jpg

1.jpg

Bazi Yaratiklari Oldurdugunuzde Icinden Sandik Ve Anahtar Dusyo Buda Sunuculara Guzel Ozellik Katcaktir.
photofacefun_com_1551285484.jpg

1.jpg

Guvenli Ticaret En Onemlisi Amma Pluginimiz Yine Parali Oldugu Icin Klasoru Duryodur Iyi Ticaretler.
photofacefun_com_1551285606.jpg

1.jpg

Maden Yaptiniz Yoruldunuz Ozaman Oturun Ve Dinlenin Ve Sonrada Yolunuza Devam Ede Bilirsiniz.
photofacefun_com_1551285660.jpg

1.jpg

Karsinizda Vip Menumuz Fiyatlar Ve Esyalari Ayarlaya Bilirsiniz Size Bagli Hersey.
photofacefun_com_1551285984.jpg

1.jpg

Karsinizda Yetki Listesi Yakinda Yenileri Eklenecektir Ve Yetkilerin Bazilari Ayarlanacaktir.
photofacefun_com_1551361194.jpg

1.jpg

Acik-Artimasiz ConConCraftmi Olur Sizce?Amma Yinede Pluginimiz Parali Oldugu Icin Sadece Klasoru Vardir.
photofacefun_com_1551361249.jpg

1.jpg

ConConCrafta Arabisizda Olmaz Artik Her Zaman Araba Sure Bilirsiniz Amma Malesef Pluginimiz Paralidir :(
photofacefun_com_1551285769.jpg

1.jpg

Menu Sistemi Sayesinde Istediginiz Herseye Erise Bilirsiniz Buda Guzel Bir Eklenti Sayesinde Geliyor.
photofacefun_com_1551285892.jpg

1.jpg

Warp Sistemi Sayesinde Istediginiz Yerlere Isinlaya Bilirsiniz Buda Menu Gibi Guzel Eklentiden Geliyor.
photofacefun_com_1551285957.jpg

1.jpg
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• photofacefun_com_1551285827.jpg
    photofacefun_com_1551285827.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 44
kardeşim iyi güzelde tüm güzel pl ler paralı :D + hile güzelmiş :D

yarısından çoğu beleşe bulabilirsiniz pluginlerin plugin paketi güzel olmuş ddiyem dedim :D

conconmu kaldı?

Değişik ve karma bir paket olmuş. Bu arada hilen güzelmiş :3

Discorddan Ulaştım Cevap Verirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl