Bulundu Creative Sunucum İçin Local/Global Chat Plugini Arıyorum (+1.18.2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aithraa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Aithraa

Discord:

.aithra

Merhaba, yeni açacağım HUB sunucuda Creative oyun modu da yer alacak. Creative oyun modunda sohbet plugini olarak ChatManager kullanıyorum, ancak eklentinin içerisindeki Local/Global/World chat istediğim gibi çalışmıyor.

Bana istediğim özellikleri barındıran Plugin veya Skripti bulmamda yardımcı olur musunuz?

İstediğim özellik:

• Normal mesaj yazılıp gönderildiğinde o mesaj sadece 100 blok çevresinde bulunan kişiler tarafından görülecek.
• Mesajın başına ! koyulduğunda o mesajı tüm aktif Creative oyuncuları görebilecek. Herkesin görüp görmediğini anlamak için de mesaj satırının en başında isim ve tagdan önce [G] tarzında bir ibare yer alacak.
• Yetkili kişiler Spy modunu aktifleştirdiklerinde normal mesajları da global mesajları da kişinin yanında olmasa bile görebilecek. (Şart Değil)

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çok eskiden yapmıştım 2021 de nekadar stabil çalışır bilmem ama bunun gibi birşey arıyosun galiba

Ekli dosyalar

• resim_2024-03-25_153620625.png
    resim_2024-03-25_153620625.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl