Ücretsiz Creative Spects -Ücretsiz Minecraft Sunucu Konu Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative Spects

Türkiye'nin Hizmeti
Elmaslar
453

Discord:

Tolgu#6844

Selamlar değerli mc-tr üyeleri 2018 Yılının başlarında yaptığım bir konu tasarımıdır çaylak olarak yaptığım bu tasarım Bügün dosyalarımı karıştırırken buldum ve sizlerle paylaşıyorum.

İndirme link /
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Creative Spects Discord / HzTolgu#6844

79742

Son düzenleme:
Ücretsiz olarak güzel bir tasarım olmuş, başarılar diliyorum.

Başarılı Bir Çalışma Tebrik Ederim :D

Ücretsiz olarak sanki fazla basit kalmış? Ama yinede yararlananılabilecek kapasitede :)

Son zamanlarda @efenikTR19 ve @Creative Spects yaptığınız işler çok hoş sunucu sahipleri arkadaşlar tasarım konusunda sıkıntı çekiyordu artık rahatça işlerini görebilecekler başarılar :)

Ücretsiz olarak güzel bir tasarım olmuş, başarılar diliyorum.

Selamlar değerli mc-tr üyeleri 2018 Yılının başlarında yaptığım bir konu tasarımıdır çaylak olarak yaptığım bu tasarım Bügün dosyalarımı karıştırırken buldum ve sizlerle paylaşıyorum.

İndirme link /

Creative Spects Discord /
bHnS9Wj

Ekli dosyayı görüntüle 79742
Sistemler biraz az olmuş onun dışında mükemmel bir konu tasarımı :alkis:

Son zamanlarda @efenikTR19 ve @Creative Spects yaptığınız işler çok hoş sunucu sahipleri arkadaşlar tasarım konusunda sıkıntı çekiyordu artık rahatça işlerini görebilecekler başarılar :)
Teşekkürler , bu tasarımı yapalı 1 buçuk yıl oldu ve geçti elimde boş tasarımlar var ara ara paylaşmayı düşünüyorum önceden yaptıklarım.

Uğraşılmamış şahsen kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl