Creative Europe - Breaking Bad

Yok leak kullanabilirsin ama bazı leak sitelerde sponsorlara falan özel. Sonuçta leak kullanabilirsin ama ücretsiz değil.
Leak kelimesinin anlamını öğrenmeni diliyorum.

Dostum atıyorum ki ben bir leak site açtım. Sponsorlara özel bir eklenti leakladım. Bunu normal kişiler kullanamaz. Sadece sponsorlar kullanır. Anlamadıysan daha ne diyeyim.
Leak dediğimiz şey korsan ürün oluyor yani orjinal ürünü cracklemek bunu nasıl savunabilirsin ?

Ben düzgünce "Quality Armory Vehicles değil mi o" yazmışken sen gelip burda bana karşı laubali bir tavır takınıyorsun.Ben eklentiyi merak edenler olur diye ismini söyledim, sende direk saldırmaya çalışıyorsun.Neyse uzatmaya gerek yok, Başarılar dilerim.

Dostum atıyorum ki ben bir leak site açtım. Sponsorlara özel bir eklenti leakladım. Bunu normal kişiler kullanamaz. Sadece sponsorlar kullanır. Anlamadıysan daha ne diyeyim.
Yok sponsorlar falan filan diyorsun, ücretli ürünü ücretsiz dağıtmak ne zaman serbest oldu yaa ?

Burak Çakır yaparsa güzel yapar, Başarılar dilerim adaşım.

Ben düzgünce "Quality Armory Vehicles değil mi o" yazmışken sen gelip burda bana karşı laubali bir tavır takınıyorsun.Ben eklentiyi merak edenler olur diye ismini söyledim, sende direk saldırmaya çalışıyorsun.Neyse uzatmaya gerek yok, Başarılar dilerim.
Ama bende sana söylüyorum ki bu Trailer daki sistemin Quality Armory Vehicles ile alakası yok hala var diyorsun ?

QA Vehicles ile alakası yok zaten her türlü belli alakası olmadığı.

Neden bir şeyler yapmak isteyen insanlara yok şöyle değil mi yok niye böyle ahaha şunu mu kullanıyorsun bende aynısı var sen bunu hazır almadın mı cart curt yazıyorsunuz boş oturmak yerine birşeyler yapan insanlara yorum atmanızın kimseye faydası yok böyle triplere gireceğinize arkadaşa tavsiyeler verebilirsiniz şöyle yapsan daha iyi olur böyle yapsan daha iyi olur bence şunu eklemelisin gibi zaten bizim ülkece sorunumuz bu sanırım yabancı forumlara bakıyorum adam diyor /op komutunu menülü yapıyorum menüden oyuncuya tıklayınca op verebileceğiz gelen yorumlar menüye op listeside ekleyebilrisin aktif opları gösterebilirsin falan filan Türkiye'de olsa op menüsü ne lan ahahaha ne kadar gereksiz bişe haaha

....​

Üstüne üstlük bu videodaki araç daha kaliteli Qa Vehicles'de araçlar kalitesiz ve arabanın arkasına giriş yapılmıyor içeri blok falan konmuyor.

Üstüne üstlük bu videodaki araç daha kaliteli Qa Vehicles'de araçlar kalitesiz ve arabanın arkasına giriş yapılmıyor içeri blok falan konmuyor.
Qav en kaliteli araç eklentisidir.Sadece gördüğünüz 2 3 resimiyle pluginin sınırını çizemezsiniz.

Qav en kaliteli araç eklentisidir.Sadece gördüğünüz 2 3 resimiyle pluginin sınırını çizemezsiniz.
Ben o plugini kullandım hocam Quality armory olmadığına yemin edebilirim. Ama pluginden anlamıyorsanız bir şey diyemem.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl