Creative Europe - Breaking Bad

Burak Çakır

Java Developer
Elmaslar
85
Untitled-1.png

Efsane dizi Breaking Bad Minecraft için uyarlandı ! Yeni çıkacak oyun modu ile oyuncularınız math imparatorluğu kurabilecekler.
Oyun modu Creative Europe Ekibi tarafından piyasaya sürülecek detaylı bilgi için bana Discord adresimden ulaşabilirsiniz !
dddfaf.png

Quality Armory vehicles değil mi o.Başarılar.

Bu efsane dizinin oyuna uyarlanması gerçekten güzel olmuş. Videoyu izlerken derinden etkilendim..

Değil, dediğin eklenti de bu kapı açma falan yok bile ! Sırf kötülemek için laga luga yapmak için geliyorsanız hiç gelmeyin ;)

Bu güzel dizinin Minecraft için bir modu çıkacak olması çok güzel bir şey. Tabii bir de oynayabilecek olsam daha iyi olurdu.

Ayrıca o gördüğünüz videodaki karavanın camları, kapıları açılabiliyor. İçerisini karavan sahibi istediği gibi düzenleyebiliyor !

Ayrıca o gördüğünüz videodaki karavanın camları, kapıları açılabiliyor. İçerisini karavan sahibi istediği gibi düzenleyebiliyor !
Qav baz alınarak yapıldığı çok belli.Qav'ın kamyonundada aynı özellikler mevcut.

Arkadaşım, sana ne kadar anlatsam nafile yin
Qav baz alınarak yapıldığı çok belli.Qav'ın kamyonundada aynı özellikler mevcut.
Arkadaşım, sana ne kadar anlatsam nafile yine çoğu insan gibi "Bu qav len qardeşim" diyeceksin ! Burada tabi eleştiri yapabilirsin fakat ben sana o olmadığını söylediğim halde yok bu dediklerin ondada var falan filan diyorsun, pekala varsa bana göster bakalım :)

Şimdi sen onuda leak kullanıyorsun dur veya sırf burada tatava yapmak için söylediğin kelimeler olduğu için, niye göstereyim falan dersin :D

Şimdi sen onuda leak kullanıyorsun dur veya sırf burada tatava yapmak için söylediğin kelimeler olduğu için, niye göstereyim falan dersin :D
İlk olarak leak kullanmam mümkün değil çünkü eski sürümlerin .jar ı arızalı ve yeni sürümler leaklenemiyor.2. olarak ise direkt konuyu sapıtmaya çalışmamanı tavsiye ediyorum burda kimse 1 araç ekleyip profesyonel sunucu kurmuş olmuyor.

İlk olarak leak kullanmam mümkün değil çünkü eski sürümlerin .jar ı arızalı ve yeni sürümler leaklenemiyor.2. olarak ise direkt konuyu sapıtmaya çalışmamanı tavsiye ediyorum burda kimse 1 araç ekleyip profesyonel sunucu kurmuş olmuyor.

Yok leak kullanabilirsin ama bazı leak sitelerde sponsorlara falan özel. Sonuçta leak kullanabilirsin ama ücretsiz değil.

Burada ben ne sunucu kuruyorum dedim ne profesyonel im dedim ! "Bu qav len qardeşim !" dedin, bende sana qav olmadığını dediğim halde arkadaşın * ile çocuk gibi geldiniz konumu baltaladınız, şimdi de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ! Yazık gerçekten yazık...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl