Çözüldü CrazyEnvoys Envoy Başladığında Sandıklar Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_71

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
4
Minecraft
Efe_71

Discord:

DoctorSton#9999

Arkadaşlar 1.19.2 Sunucumda CrazyEnvoys Envoyu Başlayınca Kasalar gözükmüyor oysa edit menüsünden nerelere düşceğini ayarlamıştım ama yinede envoys başlayınca kutular düşmüyor

Sandık blocklarını doğru mu girdin? Eklenti dosyasını bizimle paylaşabilir misin?

Son düzenleme:
sandık blocklarını doğru mu girdin, dosyayı bizimle paylaşır mısın.
bende bunu düşündüm ve dosyaları yedekleyip dosyayı sildim sunucumu yeniden başlattım 1 yere kutu koydum /crazyenvoys:envoy start bu komutu girerek envoyu başlattım ancak şöyle bir hata verdi
1703700051122.png

bende bunu düşündüm ve dosyaları yedekleyip dosyayı sildim sunucumu yeniden başlattım 1 yere kutu koydum /crazyenvoys:envoy start bu komutu girerek envoyu başlattım ancak şöyle bir hata verdiEkli dosyayı görüntüle 233003
Aktif olarak bir event çalışıyor diyor,/envoy stop diyip aktif olan eventi yeni bir event başlatmak için durdurman gerekiyor

Aktif olarak bir event çalışıyor diyor,/envoy stop diyip aktif olan eventi yeni bir event başlatmak için durdurman gerekiyor
evet onu öyle yaparak çözdüm ancak kasalar yinede gelmedi discord varsa ekle DoctorSton

evet onu öyle yaparak çözdüm ancak kasalar yinede gelmedi discord varsa ekle DoctorSton
eski version kullandığınızdan kaynaklı, yeni configde yine hatalı oluşturmuş olabilir
Placed-Block: 'CHEST' #The block that will be clicked when they land. bu kısım da chest yerine item idsi yazıyor ise bu şekilde güncelleyin.

eski version kullandığınızdan kaynaklı, yeni configde yine hatalı oluşturmuş olabilir
Placed-Block: 'CHEST' #The block that will be clicked when they land. bu kısım da chest yerine item idsi yazıyor ise bu şekilde güncelleyin.
buraya baktım ancak sizin dediğiniz gibi değildi zaten chest yazıyordu

Arkadaşlar sorunu buldum spawnda sanırım koruma olduğu için ama ne koruması bilmiyorum envoyu world dünyasına gidip başlattığımda oldu ama spawna gelmiyor nasıl düzeltceğimi yazarsanız sevnirim :)
Düzenlenmiş;
Arkadaşlar Sorunu Buldum SpawndaKİ İTEM-DROPS korumasını true yapınca düzeldi

Son düzenleme:
Envoy configinde world diye dünya ayarları bölümü olması lazım ancak anlamadığım sen envoy editorde kendi istedğin yere katman kayasını koyduğunda,envoy başka bir dünyada mı başlıyor
atıyorum sen x dünyasında envoy editordeyken katman kayalarını yerleştirdin,ancak y dünyasında envoy başlıyor

konu çözülmüştür konu kilit

Envoy configinde world diye dünya ayarları bölümü olması lazım ancak anlamadığım sen envoy editorde kendi istedğin yere katman kayasını koyduğunda,envoy başka bir dünyada mı başlıyor
atıyorum sen x dünyasında envoy editordeyken katman kayalarını yerleştirdin,ancak y dünyasında envoy başlıyor
hayır denemek için dünyaya gidip katman kayası koydum start dedim ve oldu korumadan dolayı olduğunu anladım bende alakalı olcak şeyleri true yaptım ve oldu sonrasında tek tek kapadım onları ve sonda hangisinin olduğunu anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl