Çözüldü CrazyCrates sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XPlanetX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
EuVes
İlk olarak hata şu kasadan cıkan eşyalar örnek elmas kask 2 tane cıkınca stackleme yapıyor bunu stacklemeden nasıl yapabilirim? stacklediği zaman birini ayıırınca chate şöyle bi hata alıyorum 'Removed duplicate Items' ve eşyanın birini siliyor stacklenen

2 ise destek almak istiyorum yapamadım

kasaları nasıl sıralı yapabilirim yani hepsi yanyana olunca kötü oluyor setleri yukarıdan aşşa olarak yapmak istiyorum mesela slot size: tarzı yapmak istiyorum denedim fakat yapamadım.

Stacklenen ürün büyülü ek olarak onuda belirtiyim

engelleniyor diye biliyorum cok önceden yaptım ancak hatırlamıyorum items:DIAMOND PICKAXE, Amount:1 tarzı bişeydi fakat denedim olmadı yanlış yaptım sanırım commands kısmına doğru olanı arıyorum

1725104099623.webp

Essentials Pluginin Configinde Şu Ayarlar Böylemi Bi Kontrol Edin Stacklenmenin Sorunu Bu Olabilir.
Eğer Böyleyse "essentials.oversizedstacks" Bu Perm Oyuncularda Varsa Silin.

2. Soruna Gelirsekte CrazyCrates Plugin Kasasındaki İtemleri Ayarlarken Hangileri Üstte Olmasını İstiyorsanız Onları En Üstten Yapmaya Başlayın.

Ekli dosyayı görüntüle 250032
Essentials Pluginin Configinde Şu Ayarlar Böylemi Bi Kontrol Edin Stacklenmenin Sorunu Bu Olabilir.
Eğer Böyleyse "essentials.oversizedstacks" Bu Perm Oyuncularda Varsa Silin.

2. Soruna Gelirsekte CrazyCrates Plugin Kasasındaki İtemleri Ayarlarken Hangileri Üstte Olmasını İstiyorsanız Onları En Üstten Yapmaya Başlayın.
yok hocam öyle yaptım zaten de ben düzen istiyorum yani şu şekil örnek
1725120873116.webp

essentials.oversizedstacks permi yok ve ayarlar öyle yapılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl