ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
Oradan ekliyorum zaten de oradan sadece oyun için büyüsüz itemler ekleniyor. Ben ham altına kırılmazlık 10 bastım sunucuda coin olarak kullanılmasını istiyorum ve kasalara da eklemek istiyorum fakat crazycrates plugininde sadece oyun içi büyüsüz itemler ekleniyor.kasanın yml dosyasına girip ekliyebilirsin
coomolokko
Oradan ekliyorum zaten de oradan sadece oyun için büyüsüz itemler ekleniyor. Ben ham altına kırılmazlık 10 bastım sunucuda coin olarak kullanılmasını istiyorum ve kasalara da eklemek istiyorum fakat crazycrates plugininde sadece oyun içi büyüsüz itemler ekleniyor.
ihalitisbackk#7699
Deneyeceğim fakat büyüyü nasıl ekleyebilirim? mesela ham altına kırılmazlık 10 basacağım nereye ne yazmam gerekiyor?glowing true yaparak büyülü gözüktürebilirsin. Ekli dosyayı görüntüle 204697
coomolokko
Deneyeceğim fakat büyüyü nasıl ekleyebilirim? mesela ham altına kırılmazlık 10 basacağım nereye ne yazmam gerekiyor?
ihalitisbackk#7699
çok teşekkürler hallettim tek bir sorun kaldı, oyuncuların köylü takastan itemi kullanabilmesi için lore eklemem lazım nasıl ekleyebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 204698
Örnek olarak attım command kısmından yapabilirsin olay çok basit
coomolokko
Biraz daha konuyu açar mısın?çok teşekkürler hallettim tek bir sorun kaldı, oyuncuların köylü takastan itemi kullanabilmesi için lore eklemem lazım nasıl ekleyebilirim?
ihalitisbackk#7699
iteme alt başlık ekleyeceğim fotoğraftaki gibiBiraz daha konuyu açar mısın?
ihalitisbackk#7699
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!