Çözüldü CrazyCrates Ödüllerin Slotlarını Ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 427
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Bu kadar basit bir şeyi nasıl bulamadım bilmiyorum, sol tıkladığımızda önizleme çıkıyor ya ödüllerin, orada ödüllerin slotlarını nası ayarlayacağız? slot: 10 falan denedim de olmadı.

Crazycrates'te slotlar ayarlanmaz. Soldan sağa doğru koyduğun eşyalar sıralanır. Sen sadece o görünen menünün satırını ayarlayabilirsin.

Crazycrates'te slotlar ayarlanmaz. Soldan sağa doğru koyduğun eşyalar sıralanır. Sen sadece o görünen menünün satırını ayarlayabilirsin.
Ama ayarlayan bir sürü sunucu var, bir yolu olmalı? Hiç bir şekilde kaydıramıyor muyum şimdi?

Her satırda 9 slot vardır. Yazacağınız slot miktarı 9'a bölünebilir olmalı bence. 18 yazarsanız 2 satırlık bir gui açılır.

Ama ayarlayan bir sürü sunucu var, bir yolu olmalı? Hiç bir şekilde kaydıramıyor muyum şimdi?

Crazycrates kullanıcısıyım öyle bir ayar yok dediğim gibi farklı bir eklenti kullanıyor olabilirler

Tamamdır çözdüm, kaydırmak için görünmez bir şey koymuşlar aralara. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl