Çözüldü CrazyCrates Kasa Oyuncularda Açılmıyor Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forrise

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Merhabalar. Kasa sistemini yapmak için crazycrates eklentisini kullanıyorum. Tüm kasaları hazırladım fakat bir sıkıntı var, kasayı sadece opler açabiliyor. Mesela kendime OP veriyorum kasayı açabiliyorum fakat kendimden OP'yi aldığımda kasayı açamıyorum. config.yml'de bunun bir ayarı mı var yoksa kasalar mı bozuk? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Kasalar Alanındaki WorldGuard Regionları:

use - allow
chest-access - allow
build - deny

Merhabalar. Kasa sistemini yapmak için crazycrates eklentisini kullanıyorum. Tüm kasaları hazırladım fakat bir sıkıntı var, kasayı sadece opler açabiliyor. Mesela kendime OP veriyorum kasayı açabiliyorum fakat kendimden OP'yi aldığımda kasayı açamıyorum. config.yml'de bunun bir ayarı mı var yoksa kasalar mı bozuk? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Kasalar Alanındaki WorldGuard Regionları:

use - allow
chest-access - allow
build - deny
crazycrates.players.* Verip dener misiniz

Konsolda hata varsa veya sorunla ilgili herhangi bir uyarı mesajı mevcutsa gönderebilir misiniz? Bunun dışında region olmayan bir bölge de açılıyor mu bunu deneyebilir misiniz flags konusunda interaction da ekleyebilirsiniz.

Konsolda hata varsa veya sorunla ilgili herhangi bir uyarı mesajı mevcutsa gönderebilir misiniz? Bunun dışında region olmayan bir bölge de açılıyor mu bunu deneyebilir misiniz flags konusunda interaction da ekleyebilirsiniz.
sorunu çözdüm server.proportiesden spawn-protection=0 yapınca düzeldi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl