Çözüldü Crazycrates ile vip vermek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sward60

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
sward60

Discord:

sward60

Sunucu taban sürümü 1.16.5 ben kasaya &6 1 Günlük Vip isimli nether yıldızı ekleyip o eşyaya nasıl -lp user player parent addtemp vip 1d yapacağım

CommandItems Eklentisi işinizi görebilir Eklentide bir eşyaya komut verip o eşyayı komutla elinize aldıktan sonra sağ tıklayınca o eşyanın üstündeki komudu kendinize işleyebiliyorsunuz

CommandItems Eklentisi işinizi görebilir Eklentide bir eşyaya komut verip o eşyayı komutla elinize aldıktan sonra sağ tıklayınca o eşyanın üstündeki komudu kendinize işleyebiliyorsunuz
Onu skriptlede yapmıştım fakat insanlar kasa için para ödemeden arkadaşlarına vererek herkesi vip yapabilir o sebepten sagtik mantıksız

Onu skriptlede yapmıştım fakat insanlar kasa için para ödemeden arkadaşlarına vererek herkesi vip yapabilir o sebepten sagtik mantıksız
Hocam istediğiniz şey eşyanın vip vermesi değil mi zaten?

Hocam istediğiniz şey eşyanın vip vermesi değil mi zaten?
Öyle demişim gibi görünüyor fakat kastettiğim şey eşyaya komutu eklemek ve eşya envantere gelmeden direkt vip oyuncuya gelmesi

Öyle demişim gibi görünüyor fakat kastettiğim şey eşyaya komutu eklemek ve eşya envantere gelmeden direkt vip oyuncuya gelmesi
ExcellentCrates eklentisini kullanabilirsiniz direkt komut ile verebiliyorsanız eğer o ödülü alırsa ama crazycrateste bu özellik var mı bilmiyorum fakat configte Command: [] şeklinde bir kısım varsa ekleyenilirsiniz

ExcellentCrates eklentisini kullanabilirsiniz direkt komut ile verebiliyorsanız eğer o ödülü alırsa ama crazycrateste bu özellik var mı bilmiyorum fakat configte Command: [] şeklinde bir kısım varsa ekleyenilirsiniz
Tamamdır denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl