Çözüldü CrazyCrates ile Skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasuoxdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 514
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasuoxdx

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
43
Minecraft
Azelora

Discord:

kyjons

CrazyCrates ile Skripti birleştirmeye çalıştım yani skript kodunu çalıştırmak istedim ama olmadı.
Oyuncular kasayı anahtarla açıp kasanın içinde ki spawner sandığı kazanıyorlar ama oyuncunun envanterine spawner sandık gelmiyor sorun bu.

Kod:
SKRİPT KODU

command /spawnersandıkal [<offline player>]:  
    trigger:
        give player 5 ender chest named "&d&lSPAWNER SANDIK"

CRAZYCRATES KASANIN CONFİG  

Commands:
             - 'spawnersandıkal %Player%'

CrazyCrates ile Skripti birleştirmeye çalıştım yani skript kodunu çalıştırmak istedim ama olmadı.
Oyuncular kasayı anahtarla açıp kasanın içinde ki spawner sandığı kazanıyorlar ama oyuncunun envanterine spawner sandık gelmiyor sorun bu.

Kod:
SKRİPT KODU

command /spawnersandıkal [<offline player>]:
    trigger:
        give player 5 ender chest named "&d&lSPAWNER SANDIK"

CRAZYCRATES KASANIN CONFİG

Commands:
             - 'spawnersandıkal %Player%'
Spawner Sandığı ne işe yarıyor peki? Bunu açıklayabilirseniz belki size eklenti kodlayabilirim.

Spawner Sandığı ne işe yarıyor peki? Bunu açıklayabilirseniz belki size eklenti kodlayabilirim.

Spawner sandığına sağ tık yapınca sandığın içinden rastgele spawnerler çıkıyor golem,enderman gibi
Skript çalışıyor sadece crazycrates, skript kodunu çalıştırmıyor.

2024-06-20_15.07.18.png

Son düzenleme:
Onu da mı skriptle yapıyorsunuz yoksa o plugin mi
Ben bu sandığı skript ile yaptım, ancak crazycratese commands kısmına skript kodunu yazıyorum ama oyuncuya sandığı vermiyor

Ben bu sandığı skript ile yaptım, ancak crazycratese commands kısmına skript kodunu yazıyorum ama oyuncuya sandığı vermiyor
Hangi spawnerlar arasından şeçim yapılacak ve sürümünüz kaç bunu söyleyebilir misiniz?

Kod:
command /spawnersandıkal [<player>]:
    trigger:
        give 5 of ender chest named "&d&lSPAWNER SANDIK" to arg-1
Bunu dener misiniz peki?
Dediğim gibi hiç kod yazmadım uzun süredir "skript" ile alakalı
yazımını unuttum ama hatayı size şöyle açıklayayım argument kullanmışsınız command kısmında
ama give kısmında "player" kullanmışsınız kodu kullanan bir oyuncu olmadığı sürece bu kod kimseye item veremez.
ve bu kodu kullanan bir plugin ise orada "player" yazdığı sürece kimseye item veremezsiniz.

Son düzenleme:
Bunu dener misiniz peki?
Dediğim gibi hiç kod yazmadım uzun süredir "skript" ile alakalı
yazımını unuttum ama hatayı size şöyle açıklayayım argument kullanmışsınız command kısmında
ama give kısmında "player" kullanmışsınız kodu kullanan bir oyuncu olmadığı sürece bu kod kimseye item veremez.
ve bu kodu kullanan bir plugin ise orada "player" yazdığı sürece kimseye item veremezsiniz.
Crazy Crates komtu çalıştırdı, teşekkürler.
KONU KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl