Çözüldü CrazyCrates Fiziksel anahtar sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heavydirtysoul

a drag path etched in the surface
Emektar
Elmaslar
728
Minecraft
cnsrc

Discord:

cnsrc

Bu plugini kullanırken fiziksel anahtar verdiğimde kasayı açamıyorum. Doğru kasanın doğru anahtarına sahip olmama rağmen açamıyorum. Fakat sanal anahtar verdiğimde sıkıntısız çalışıyor. Sebebi ne olabilir sizce?

WorldGuard ile alakalı büyük ihtimal. Kasaların olduğu yerde wg'de şu komutları dener misin?

/region flag spawn use allow
/rg flag spawn interact allow

Henüz herhangi bir alanı WG'lemedim. Anahtar elimdeyken kasayı açmayı denediğimde anahtarın yok hatası alıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+++ Hala çözümünü bulamadım.

Son düzenleme:
Bak dostum sana çözümünü kökten söyleyeyim: CrazyCrates pluginini neden kullanıyorsun? Gördüğüm en berbat kasa plugini. CrateReloaded kullanmanı tavsiye ederim.

CrazyCrates'e nazaran ne artısı var pluginin? Ona göre kullanabilirim.

CrazyCrates'in özelliklerini bilmediğim için yalan bilgi vermek istemiyorum. Bilmiyorum.
CC kullanılmasının sebebi alıntı yapıyor herkes, kolay oluyor öyle fark olarak CC de particle eklenmiyor diye biliyorum.

CrazyCrates kullanma sebebim alıntı olması değil, ayarlamasının kolay olmasından dolayıydı. Fakat dediğim gibi CrazyCrates'e nazaran daha iyi bir plugin varsa onu da kullanabilirim.

CreatePlus kullanabilirsin hem daha rahat kullanıma sahip oyun içerisindende kasanın içeriğini dilediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Denemeni tavsiye ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

CrazyCrates'deki probleme gelirsekte kasa anahtarı ile kasa adının aynı olması gerekiyor.
Herşeyi doğru yaptığından emin ol. Dilersen bi config dosyası yollayabilirim onun üzerinden değiştirerek devam edebilirsin.
/cc give p kasaadı 1 nickin şeklinde anahtarı kendine verebilirsin.

CratesPlus'a geçerek sorunu hallettim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl