Çözüldü CrazyCrates Eşya İsmi Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdurrahman_NeonNw

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Oynuyorum ama oynamıyorum

Discord:

O ne ben bilmiyom skype veriyim ?

Merhabalar.Hazır bir plugin paketini kendi sunucuma göre editledim. Editledikten sonra normal bir şekilde kasa pluginindeki kasaları tek tek denedim. Bütün itemleri açıklamaları,özel isimleri gayet normal,olması gerektiği gibiydi. 3 gün sonra sunucuyu tekrar başlattığımdan beri hiçbir açıklama göremiyorum. Özel isimler silinmiş görünüyor.CrazyCratesin configine baktım her şey normal gözüküyor. Tüm açıklamalar config de yazıyor ancak oyun içinde görünmüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

O config dosyalarını yedek alıp aynı config dosyasını yeniden kurup kasalardan bir tanesini yeniden editlemeyi dener misiniz ? Utf-8 hatası olabilir.

Reis Bak Crazy crates editlenmiyor benim basımada geldi kasayı yeniden yapmalısın

Teşekkür ederim. Denedikten sonra bildireceğim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

O config dosyalarını yedek alıp aynı config dosyasını yeniden kurup kasalardan bir tanesini yeniden editlemeyi dener misiniz ? Utf-8 hatası olabilir.
Tekrardan merhabalar. Yazdığınız her şeyi denedim ancak sonuç alamadım. Plugin Paketini tekrar kurdum ancak aynı sorun yine devam ediyor. Son çözüm olarak minecraftı silip yeninden kurmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl