Palasu

benjamin17
Palasu
Dostum o video'da bulamadım ve alakası yok diyorumki kasa da 1 tane item olcak insanlara o çıkınca elmas set vericek Böyle diyorum.
Palasu
Skriptle yapıp sunucuyu yormasına gerek yok onu crayzcratesin içinden yapılabiliyor.Merhabalar
basit bir skript ile bir komutta size 4 eşya vermesini(istediğiniz kadar eşya ekleyebilirsiniz) ayarlayıp daha sonrasında CrazyCrates' te kazanınca gönderilecek komudu skripte ayarladığınız komudu yazarsanız çalışasacaktır.

benjamin17
Skriptler ağır olmadığı sürece sunucuyu yormaz. Kendi sunucumda 9 adet skript dosyası var içindede birçok skript. Herhangi bir yorulma söz konusu değil.Skriptle yapıp sunucuyu yormasına gerek yok onu crayzcratesin içinden yapılabiliyor.
Palasu
Skriptle yapmasını gerek duymadığı için böyle bir şey yazdım.Pluginin içinden yapılabildiği için söyledim.Skriptler ağır olmadığı sürece sunucuyu yormaz. Kendi sunucumda 9 adet skript dosyası var içindede birçok skript. Herhangi bir yorulma söz konusu değil.
jasonbrody23
Kanka Skriptini Atarmısın Eşyaları ben düzeltirim Skripten anlamıyorumdaSkriptler ağır olmadığı sürece sunucuyu yormaz. Kendi sunucumda 9 adet skript dosyası var içindede birçok skript. Herhangi bir yorulma söz konusu değil.

benjamin17
Tamamdır bir snyAma söyliyim Kasa ya ekliceğim Set Dragon Set İtemsAdder'in

benjamin17
benim skriptim bu şekilde.command /buzulsetver <player>:
trigger:
if sender is console or an op:
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_helmet"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_chestplate"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_leggings"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_boots"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_sword"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_axe"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_pickaxe"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_shovel"
execute console command "iagive %arg-1% ice_set:ice_hoe"
broadcast "{@prefix} &b%arg-1% {@ürünverildi}"
jasonbrody23
Öyle bir dosya yokCrayzecratesin crateexample.yml dosyasının içine girin ve orada mesela sandık geldiği zaman kasan set vermek istediğiniz itemi bulun ve orada item yerinde ne vermesini istediğinizi yaza bilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!