Çözüldü CrazyCrates 1.21.4 – Yeni YML Dosyası Broken Olarak Görünüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erestr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erestr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhaba, Sunucumda CrazyCrates plugini 1.21.4 sürümünü kullanıyorum. Yeni bir yml dosyası eklediğimde /cc list komutunda Broken olarak görünüyor.

Mevcut çalışan bir yml dosyasını kopyalayıp sadece ismini değiştirip eklediğim de ise bu onu da broken olarak görüyor. En güncel sürümü ile denedim yine aynı sorun ile karşı karşıya kaldım. 1.21.4 sürümünde mi bir sorun var ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. 🥳

Excellentcrates kullanmanızı öneririm. Daha basit ve daha performanslı bana göre eğer buna geçmeyi düşünürseniz nasıl kasa ve anahtar oluşturacağını oran değer belirleyeceğinizi anlatabilirim.

Excellentcrates kullanmanızı öneririm. Daha basit ve daha performanslı bana göre eğer buna geçmeyi düşünürseniz nasıl kasa ve anahtar oluşturacağını oran değer belirleyeceğinizi anlatabilirim.
Arayüzü baya hoşmuş hocam, indirip kurcalamaya başlıyım

Excellentcrates gerçekten daha kullanışlıymış hocam, dikkat edilmesi gereken bir ayarı vs var mıdır acaba?

sorun devam ediyormu ?

Excellentcrates gerçekten daha kullanışlıymış hocam, dikkat edilmesi gereken bir ayarı vs var mıdır acaba?
Syntax hatalarına çok dikkat etmeniz gerekir en ufak hatada eklentinin mesajlarının çoğu bozuluyor garip şeyler yaşanıyor.

AdvancedCrates der kaçarım, ücretli bir eklentidir, Türkçeleştirmede sorun yaşarsan bana DM atarsan kendi çevirdiğim Türkçe dosyalarımı seninle severek paylaşırım ama eklentiyi aldığına dair ekran görüntüsü rica edicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl