DwordGG#2855
Crate:
CrateType: FireCracker
CrateName: '&eSpawner Sandığı'
StartingKeys: 0
InGUI: true
Slot: 16
OpeningBroadCast: true
BroadCast: '%Prefix%&6%Player% &7Adli oyuncu &bSpawner Sandigini aciyor'
Item: '54'
Name: '&eSpawner Sandığı'
Lore:
- '&7&l(&e&l!&7&l) Sol Tıklayarak Kasadakileri Görebilirsin.'
- ''
- '&7&l(&e&l!&7&l) Sağ Tıklayarak Kasayı Açabilirsin.'
PhysicalKey:
Name: '&eSpawner &eAnahtarı'
Lore:
- '&cSpawner kasasına sağ tıklayarak, anahtarı kullanabilirsiniz.'
Item: '131'
Glowing: true
Prizes:
1:
DisplayName: '&fDemir &3Spawner'
DisplayItem: '52'
DisplayAmount: 1
Lore:
MaxRange: 100
Chance: 2
Firework: true
Glowing: false
Commands:
- 'csp Demir %player% 1'
- '&3Kasa &8» &fDemir &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
2:
DisplayName: '&6Altın &3Spawner'
Lore:
Chance: 3
Commands:
- 'csp Altın %player% 1'
- '&3Kasa &8» &6Altın &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
3:
DisplayName: '&aZümrüt &3Spawner'
Lore:
Chance: 2
Commands:
- 'csp Zümrüt %player% 1'
- '&3Kasa &8» &aZümrüt &3Spawner &bEnvanterinize Aktarılmıştır.'
4:
DisplayName: '&bElmas &3Spawner'
Lore:
Chance: 0.1
Commands:
- 'csp Elmas %player% 1'
- '&3Kasa &8» &bElmas &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
5:
DisplayName: '&fGolem &3Spawner'
Lore:
Commands:
- 'ss give %Player% golem'
- '&3Kasa &8» &fGolem &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
6:
DisplayName: '&7End Taşı &3Spawner'
Lore:
Commands:
- 'csp End %player% 1'
- '&3Kasa &8» &cEnd Taşı &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
7:
DisplayName: '&cİnek &3Spawner'
Lore:
Commands:
- 'ss give %player% cow'
- '&3Kasa &8» &8İnek &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
Opskyblcok değil kanki haxır varsa benim pc bozuldu ondan konu açtım kgCrazyCrates plugini, kendi kasamdan.
Kod:Crate: CrateType: FireCracker CrateName: '&eSpawner Sandığı' StartingKeys: 0 InGUI: true Slot: 16 OpeningBroadCast: true BroadCast: '%Prefix%&6%Player% &7Adli oyuncu &bSpawner Sandigini aciyor' Item: '54' Name: '&eSpawner Sandığı' Lore: - '&7&l(&e&l!&7&l) Sol Tıklayarak Kasadakileri Görebilirsin.' - '' - '&7&l(&e&l!&7&l) Sağ Tıklayarak Kasayı Açabilirsin.' PhysicalKey: Name: '&eSpawner &eAnahtarı' Lore: - '&cSpawner kasasına sağ tıklayarak, anahtarı kullanabilirsiniz.' Item: '131' Glowing: true Prizes: 1: DisplayName: '&fDemir &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 2 Firework: true Glowing: false Commands: - 'csp Demir %player% 1' Messages: - '&3Kasa &8» &fDemir &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.' 2: DisplayName: '&6Altın &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 3 Firework: true Glowing: false Commands: - 'csp Altın %player% 1' Messages: - '&3Kasa &8» &6Altın &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.' 3: DisplayName: '&aZümrüt &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 2 Firework: true Glowing: false Commands: - 'csp Zümrüt %player% 1' Messages: - '&3Kasa &8» &aZümrüt &3Spawner &bEnvanterinize Aktarılmıştır.' 4: DisplayName: '&bElmas &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 0.1 Firework: true Glowing: false Commands: - 'csp Elmas %player% 1' Messages: - '&3Kasa &8» &bElmas &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.' 5: DisplayName: '&fGolem &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 0.1 Firework: true Glowing: false Commands: - 'ss give %Player% golem' Messages: - '&3Kasa &8» &fGolem &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.' 6: DisplayName: '&7End Taşı &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 0.1 Firework: true Glowing: false Commands: - 'csp End %player% 1' Messages: - '&3Kasa &8» &cEnd Taşı &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.' 7: DisplayName: '&cİnek &3Spawner' DisplayItem: '52' DisplayAmount: 1 Lore: MaxRange: 100 Chance: 0.1 Firework: true Glowing: false Commands: - 'ss give %player% cow' Messages: - '&3Kasa &8» &8İnek &3Spawner &aEnvanterinize Aktarılmıştır.'
DwordGG#2855
Kanka kendine göre editle, kolay yani.Opskyblcok değil kanki haxır varsa benim pc bozuldu ondan konu açtım kg
DwordGG#2855
Neyler olsun istersin? Ve komutlarını söyle.Spawner kasası var hazır arıyorum nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum pcm bozuk dretrk bekliyorum :)
Kusura bakma senide yoruyorum rastgele itemler hazır varsa da olur yemek xp maden filan yapabilirseniz iyi olur teşekkürlerNeyler olsun istersin? Ve komutlarını söyle.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!