Çözüldü Crazy Crates Yardımı İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Essentials'ı kendim türkçeleştirmeye çalıştım büyük ihtimalle ordan kaynaklı bir sorun. teşekkürler.

Son düzenleme:
Essentials'ı kendim türkçeleştirmeye çalıştım büyük ihtimalle ordan kaynaklı bir sorun. teşekkürler.
Essentialsın içinde türkçesi var neden kendin çalıştınki çok stabil ve güzel bir türkçeye sahip renklerini değiştirebilirsin winrarına gidip yapamazsan söyle atayım essentials

/eco reset **
/eco set ** 0
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Olmazsa Essentialsı baştan indirmeli ve configine girip lang'ı bulup EN_US u tr_TR yapmanız lazımdır.
tam olarak nereyi tr_TR yapmam gerek ? bulamadım da

Essentialsın içinde türkçesi var neden kendin çalıştınki çok stabil ve güzel bir türkçeye sahip renklerini değiştirebilirsin winrarına gidip yapamazsan söyle atayım essentials
1.15 sunucu kurduğum için olmaz diye düşündüm, elinde var ise atabilir misin

Config'e gir CTRL+F ye tıkla arama kısmına
locale: TR

1.15 sunucu kurduğum için olmaz diye düşündüm, elinde var ise atabilir misin
tr_TR değilmiş sadece TR yazıcakmışsın dikkat et

Config'e gir CTRL+F ye tıkla arama kısmına
locale: TR

tr_TR değilmiş sadece TR yazıcakmışsın dikkat et
Şey.. Hala bulamadım nereye yapacağımı :) essentials dosyasının içine bakıyorum locale yazan yer yok (olanların başında # var) jar ın içindekine bakıyorum onda da aynı şekilde.

Şey.. Hala bulamadım nereye yapacağımı :) essentials dosyasının içine bakıyorum locale yazan yer yok (olanların başında # var) jar ın içindekine bakıyorum onda da aynı şekilde.
Bu yardımcı olucaktır.
Screenshot_15.png

Tamam buldum teşekkür ederim, diğer sorunumun cevabını biliyor musun ?

2- Bir Kasa Açıldığında Hem Tüm Chat e " <Kasayı Açan Kişi> Vip kasasını Açtı! " şeklinde bildirim verip hemde kasayı açan kişiye özel olarak kasadan ne çıktı ise " Tebrikler,Kasadan <hangi item ise> kazandınız! " şeklinde yazı yazmasını istiyorum

Tamam buldum teşekkür ederim, diğer sorunumun cevabını biliyor musun ?

2- Bir Kasa Açıldığında Hem Tüm Chat e " <Kasayı Açan Kişi> Vip kasasını Açtı! " şeklinde bildirim verip hemde kasayı açan kişiye özel olarak kasadan ne çıktı ise " Tebrikler,Kasadan <hangi item ise> kazandınız! " şeklinde yazı yazmasını istiyorum

Kasanın ayarlarında vardr o hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl