Çözüldü Crazy Crates Yardımı İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LifeSlayerr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
SchoFieldd
Öncelikle Herkese Merhabalar.
Ben Pluginlerden çok fazla anlayan biri değilim, bunu belirtmekte fayda var. öylesine 1.15.2 sunucu kurmak için çabalıyorum ama kasa plugininde sorunlar yaşadım.

Crazy Crates kullanıyorum,
1- Kasaya para koymak istiyorum ama "eco give %player% 10000" komutu çalışmıyor. bunu oyun içinde kendime de yazdığımda çalışmıyor, bu sorunu bir türlü çözemedim.

2- Bir Kasa Açıldığında Hem Tüm Chat e " <Kasayı Açan Kişi> Vip kasasını Açtı! " şeklinde bildirim verip hemde kasayı açan kişiye özel olarak kasadan ne çıktı ise " Tebrikler,Kasadan <hangi item ise> kazandınız! " şeklinde yazı yazmasını istiyorum

Başta da söyledim pek anlamıyorum bu konulardan, sizden ricam yardım etmeniz. şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle Herkese Merhabalar.
Ben Pluginlerden çok fazla anlayan biri değilim, bunu belirtmekte fayda var. öylesine 1.15.2 sunucu kurmak için çabalıyorum ama kasa plugininde sorunlar yaşadım.

Crazy Crates kullanıyorum,
1- Kasaya para koymak istiyorum ama "eco give %player% 10000" komutu çalışmıyor. bunu oyun içinde kendime de yazdığımda çalışmıyor, bu sorunu bir türlü çözemedim.

2- Bir Kasa Açıldığında Hem Tüm Chat e " <Kasayı Açan Kişi> Vip kasasını Açtı! " şeklinde bildirim verip hemde kasayı açan kişiye özel olarak kasadan ne çıktı ise " Tebrikler,Kasadan <hangi item ise> kazandınız! " şeklinde yazı yazmasını istiyorum

Başta da söyledim pek anlamıyorum bu konulardan, sizden ricam yardım etmeniz. şimdiden teşekkür ederim.
hangi pluginin ekonomisini kullanıyorsun essentials'mı vault yükleyebilirmisin?

Eco yazınca ne yazıyor veya ipnizi atarmısınız.
ip yok. pluginler olana kadar kendi bilgisayarım üzerinde sunucu kurup orda deneme-yanılma yapıyorum. Eco yazınca hiçbir şey demiyor.

ip yok. pluginler olana kadar kendi bilgisayarım üzerinde sunucu kurup orda deneme-yanılma yapıyorum. Eco yazınca hiçbir şey demiyor.
/money /money set falan denermisiniz bi birde panelden yazın eco diye

"/money " yazınca paramı gösteriyor. "/Money set" yazınca oyuncu bulunamadı diyor. :/ "eco" yu konsol dan yazınca eco bulunamadı diyor?

"/money " yazınca paramı gösteriyor. "/Money set" yazınca oyuncu bulunamadı diyor. :/ "eco" yu konsol dan yazınca eco bulunamadı diyor?
Ss atarmısın birde şöyle dene /give money asuxx 10000 /pay asuxx 10000 /money give <user> <amount>

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eco Yazınca bu çıkıyor

< /give money asuxx 10000 > yazınca " bilinmeyen eşya adı asuxx " diyor

< /money give <user> <amount> > yazınca " /money [Player] " diyor

Tamamdır
/eco give <oyuncuadı> <miktar>
oyuncu adı ve miktarı doldurup kendinize para atmayı denermisiniz bir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eco Yazınca bu çıkıyor

< /give money asuxx 10000 > yazınca " bilinmeyen eşya adı asuxx " diyor

< /money give <user> <amount> > yazınca " /money [Player] " diyor
Tamamdır
/eco give <oyuncuadı> <miktar>
oyuncu adı ve miktarı doldurup kendinize para atmayı denermisiniz bir

yazıyorum. yazdıktan sonra hiçbir şey olmuyor sohbette hiçbir şey çıkmıyor parama bakıyorum 0 gözüküyor aynı şeyi console den yapınca da eco bulunamadı diyor

yazıyorum. yazdıktan sonra hiçbir şey olmuyor sohbette hiçbir şey çıkmıyor parama bakıyorum 0 gözüküyor aynı şeyi console den yapınca da eco bulunamadı diyor
konsoldan give olarak yazıyorsanız set veya take olarak denermisiniz

Deniyorum, aynı hatayı alıyorum. " eco bulunamadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl