Çözüldü Crazy crates yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtsaltindagli

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
4
Minecraft
MelihTalha0019
Crazy crates kasa yapıyorum herşey iyi güzel fakat 2 sorunum var ilk olarak preview de yukarıda ve aşağıdaki bloklar taş olarak gözüküyor bunları nasıl siyah düz cam yapabilirim 2. olarak da kasayı açtıklarında gelen ödüllerdede sorun var oyuncu kazandığı zaman ödülü o benim previewde gösterdiğim şekilde oyuncuya gidiyor ve ne kadar geleceğinide belirttiğim halde 1 tane geliyor

Merhabalar

Sorun plugin kaynaklı duruyor. Tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip buraya atarmısınız?

Preview için şunu dener misiniz:
YAML:
Preview:
  Toggle: true
  ChestLines: 6
  Glass:
    Name: " "
    Item: "black_stained_glass_pane"
    Custom-Model-Data: -1

Logunda CrazyCrates sürümün 3.6 görünüyor bu şema o sürümde mevcut.

Diğer sorunun çözümü için ise:

her ödüle Items: bloğu ekleyip Amount’ı vitrindeki DisplayAmount ile aynı olması gerekmekte. Bunları deneyip tekrar dönüş yapar mısın?

Preview için şunu dener misiniz:
YAML:
Preview:
  ChestLines: 6
  Glass:
    Name: " "
    Item: "black_stained_glass_pane"
    Custom-Model-Data: -1

Logunda CrazyCrates sürümün 3.6 görünüyor bu şema o sürümde mevcut.

Diğer sorunun çözümü için ise:

her ödüle Items: bloğu ekleyip Amount’ı vitrindeki DisplayAmount ile aynı olması gerekmekte. Bunları deneyip tekrar dönüş yapar mısın?
preview sorunu çözüldü fakat dediğinizi yaptım fakat olmadı denemeye devam edicem birde crazy crates konsolda çok fazla hata veriyor reload atarken

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan bakabilirsiniz

preview sorunu çözüldü fakat dediğinizi yaptım fakat olmadı denemeye devam edicem birde crazy crates konsolda çok fazla hata veriyor reload atarken

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan bakabilirsiniz
YAML’larda “Item” anahtarının “ıtem” (noktasızı) olarak geçmesi CrazyCrates bunu “enchantment/banner ismi sanıp” parse ediyor ve “ıtem is an invalid enchantment/banner type” diye spamlıyor. Log’da aynı hata sürekli görünüyor. Türkçe klavye/IME yüzünden bazı editörler “i”/“I” dönüşümünde noktasız ı bırakabiliyor. CrazyCrates YAML’de anahtar adı tam olarak Item bekliyor; ıtem değer olarak okununca “geçersiz enchantment/banner” hatası spamlıyor.

Tüm kasa .yml dosyalarında ıtem = Item düzeltmesi yap. (Noktasız ı büyük I ile başlayan Item.)

Bunu yapman tüm sorunu çözecektir.

Sunucu sürümünüz neydi?

Kafanın rahat etmesini istiyorsan, AdvancedCrates kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl