Çözüldü crazy crates ve AntiUltraBot plugin sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azimlli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.690
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azimlli

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
1-Crazy Crates plugini
Sorunum şu. Kasayı anahtar ile açtığında zaten kasayı açıyorsun gibi hata var. Nasıl çözülür.

2-AntiUltraBot
Sorunum şu. Güzel plugin sw koruyor eyvallah. Ama whitelist'e bütün oyuncuları ekliyor bi çözüm yok mu ?

Başka bir bot plugini kullanabilirsiniz.

antibotultra pluginini sil antijoinbot yükle sorun olursa authmeden protection kısmını açarsın bot sorunun olmaz.
crazy crates için biraz daha detay verirsen yardımcı olabilirim.

Anti Bot Ultra Yerine Başka Bişey kullanabilirsin Crazy Crate Belki Sürümle Uyum Hatası Vardır .

1-Crazy Crates plugini
Sorunum şu. Kasayı anahtar ile açtığında zaten kasayı açıyorsun gibi hata var. Nasıl çözülür.

2-AntiUltraBot
Sorunum şu. Güzel plugin sw koruyor eyvallah. Ama whitelist'e bütün oyuncuları ekliyor bi çözüm yok mu ?
Bot engellemek için kullanabileceğin türlü sistem var;

• Websiteden kayıt açmak
  • Authme korumasını aktif edip düzenlemek (internette bir sürü konusu var)
  • AntiJoinBot eklentisini yüklemek.

Bunları yaptığın takdirde sunucuna bot girebileceğini sanmıyorum. (Websiteyi yapmak zorunda değilsin, diğer ikisini yapsan da iyi bir koruma olur.)

Onun dışında kutu eklentisi için ise;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsin.

Eğer CrazyCrates kullanmak istiyorum, ısrarlıyım diyorsan, sürümünü güncellemeyi deneyebilirsin, hala olmaz ise internette aradığını bulabileceğini düşünüyorum.

Başarılar!

Skript kullanmak isterseniz buyrun bu skript sunucunuza 4 kişi aynanda girdiği zaman otomatik whitelist'i açıyor 30 saniye sonrada kapatıyor oyundaki oyunculara hiçbirşey olmuyor gayet başarılı bir skript bende bir konudan buldum ve %100 çalışıyor.

Kod:
on load:
    delete {giren.sayısı}
    delete {whitelist.açık}

on join:
    add 1 to {giren.sayısı} #Sunucuya Her Giren Kişi İçin 1 Adet Ekler.
    if {giren.sayısı} is bigger than 3: #Oyuna 1 Saniye İçinde 4 Kişi veya Bot Girerse WhiteList Açılır. Düşürmeniz Önerilmez Ama Yükseltilebilir.
        execute console command "whitelist on"
        {whitelist.açık} is not set
        set {whitelist.açık} to true
        wait 30 second #WhiteList Açıldıktan 30 Saniye Sonra Kapatılır.
        delete {whitelist.açık}
        execute console command "whitelist off"

every second: #Oyuna Bağlanan Kişi Sayısını Her 1 Saniyede Sıfırlar.
    set {giren.sayısı} to 0

Sorun çözüldüyse lütfen belirtiniz.

Hayır çözülmedi :/[DOUBLEPOST=1521911371,1521873334][/DOUBLEPOST]Sorunu şöyle çözdüm. AntiBotUltrayı sildim. Gerek yokmuş. Crazy Crates yerine CratePlus kasa plugini kullandım. İyi Oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl