Çözüldü Crazy Crates plugini Spawner verme problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EViNDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 217
  • Etiketler Etiketler
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EViNDAR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
MornHub

Discord:

cagdascelebi

Merhaba,
CrazyCrates pluginini kullanıyorum ve bir spawner kasası oluşturmak istiyorum.
Spawner kasasına eklediğim spawnerların adını renklendirerek oyuncuya vermek istiyorum (örsten farklı sp adı verip satmasınlar diye)
Fakat spawneri hiçbir şekilde renkli veremiyorum. "give %player% skeleton_spawner 1" olarak verdiğimde ise
1730558362940.webp

Bu şekilde görünüyor fakat ben bu şekilde görünmesini istemiyorum.
Komutu;
- "Item:spawner, Mob:pig Amount:1, Name:&6Domuz Spawner"
1730558434468.webp

şeklinde yazdığımda ise bir spawner veriyor fakat spawner çalışmıyor (içindeki mobda görünmüyor).
1730558446506.webp

Bu spawnerin adını renkli bir şekilde oyuncuya nasıl verebilirim bilgi verebilecek var mıdır acaba?
Teşekkürler.

Merhaba,
CrazyCrates pluginini kullanıyorum ve bir spawner kasası oluşturmak istiyorum.
Spawner kasasına eklediğim spawnerların adını renklendirerek oyuncuya vermek istiyorum (örsten farklı sp adı verip satmasınlar diye)
Fakat spawneri hiçbir şekilde renkli veremiyorum. "give %player% skeleton_spawner 1" olarak verdiğimde ise
Ekli dosyayı görüntüle 253508
Bu şekilde görünüyor fakat ben bu şekilde görünmesini istemiyorum.
Komutu;
- "Item:spawner, Mob:pig Amount:1, Name:&6Domuz Spawner"
şeklinde yazdığımda ise bir spawner veriyor fakat spawner çalışmıyor (içindeki mobda görünmüyor).

Bu spawnerin adını renkli bir şekilde oyuncuya nasıl verebilirim bilgi verebilecek var mıdır acaba?
Teşekkürler.
Kullandığın spawner plugininden spawnerların isimlerini değiştirmek daha sağlam bir yöntem olacak, çünki CC de sadece itemlerin isimleri değişiyor ama configte direkt verme komutu çalıştığı için orjinalde neyse onu verecek. Hangi spawner pluginini kullanıyorsun bilmiyorum ama bir çoğunda spawner isimlerini değiştirebiliyorsun.

Kullandığın spawner plugininden spawnerların isimlerini değiştirmek daha sağlam bir yöntem olacak, çünki CC de sadece itemlerin isimleri değişiyor ama configte direkt verme komutu çalıştığı için orjinalde neyse onu verecek. Hangi spawner pluginini kullanıyorsun bilmiyorum ama bir çoğunda spawner isimlerini değiştirebiliyorsun.
Herhangi bir spawner plugini kullanmıyorum
Survival için hangi spawner pluginini önerirsiniz acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl