Çözüldü Crazy crates kasadan çıkan item stacklaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Crazy crates plugininde kasadan çıkan kazma, kılıç ve setler stackleniyor yere atıp tekrar almaya çalıştığımda düzeliyor fakat ben hiç stacklenmemesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
unknown.png

illegal stack gibi bir pl var mı

yok mu yardımcı olacak?

kasadaki stacklenen itemi buraya atarmısın. (yani kasaismi.yml deki itemi istiyorum.)

normal give komutu ile kazma veriyorum hocam kasadan arka arkaya çıkınca stackleniyor
bu konu galiba crazycrates eklentisinden dolayı. plugini incelediğimde böyle bir seçeneği açma/kapama bulamadım. bu sebeple kasalardan çıkan ödülleri shulker box ile verebilirsiniz. (öneri)

bu konu galiba crazycrates eklentisinden dolayı. plugini incelediğimde böyle bir seçeneği açma/kapama bulamadım. bu sebeple kasalardan çıkan ödülleri shulker box ile verebilirsiniz. (öneri)
shulker box da stacklenir Ç:D

Crazy crates plugininde kasadan çıkan kazma, kılıç ve setler stackleniyor yere atıp tekrar almaya çalıştığımda düzeliyor fakat ben hiç stacklenmemesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 206924
Dostum, Bildiğim kadarı ile zaten /give <isim> <item> olarak verilen itemler stackleniyor. bunu düzeltmek için pluginin yml dosyalarından ayar yapabilirsin ama %100 düzelir mi garantisini veremem çok bir bilgim yok, yine de deneyebilirsin.

sorunu give komutu ile değil de items:DIAMOND PICKAXE, Amount:1 şeklinde çözdüm. konu kilit.

Dostum kodu "/give NachoSs_ diamond_pickaxe 1" olarak mı yazıyoruz doğru mu anladım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl