ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
o plugini indirdim item stacklanmiyor ama direk kasadan çıkan itemi siliyor ben silmesini istemiyorum sadece item stacklenmeyecek.illegal stack gibi bir pl var mı
ihalitisbackk#7699
profesor7037
ihalitisbackk#7699
normal give komutu ile kazma veriyorum hocam kasadan arka arkaya çıkınca stackleniyorkasadaki stacklenen itemi buraya atarmısın. (yani kasaismi.yml deki itemi istiyorum.)
Salvadore#1453
bu konu galiba crazycrates eklentisinden dolayı. plugini incelediğimde böyle bir seçeneği açma/kapama bulamadım. bu sebeple kasalardan çıkan ödülleri shulker box ile verebilirsiniz. (öneri)normal give komutu ile kazma veriyorum hocam kasadan arka arkaya çıkınca stackleniyor
Teraaofficiql
shulker box da stacklenir Ç:Dbu konu galiba crazycrates eklentisinden dolayı. plugini incelediğimde böyle bir seçeneği açma/kapama bulamadım. bu sebeple kasalardan çıkan ödülleri shulker box ile verebilirsiniz. (öneri)
Salvadore#1453
shulker box da stacklenir Ç:D
golllge35
Dostum, Bildiğim kadarı ile zaten /give <isim> <item> olarak verilen itemler stackleniyor. bunu düzeltmek için pluginin yml dosyalarından ayar yapabilirsin ama %100 düzelir mi garantisini veremem çok bir bilgim yok, yine de deneyebilirsin.Crazy crates plugininde kasadan çıkan kazma, kılıç ve setler stackleniyor yere atıp tekrar almaya çalıştığımda düzeliyor fakat ben hiç stacklenmemesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 206924
ihalitisbackk#7699
sorunu give komutu ile değil de items:DIAMOND PICKAXE, Amount:1 şeklinde çözdüm. konu kilit.bu konu galiba crazycrates eklentisinden dolayı. plugini incelediğimde böyle bir seçeneği açma/kapama bulamadım. bu sebeple kasalardan çıkan ödülleri shulker box ile verebilirsiniz. (öneri)
golllge35
Tamamdır dostum, aklıma gelmemişti ben de denerim kendi sunucumda.sorunu give komutu ile değil de items:DIAMOND PICKAXE, Amount:1 şeklinde çözdüm. konu kilit.
golllge35
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!