Çözüldü Crazy Crates Kasa Modeli Değiştirme İtemsadder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtsaltindagli

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
4
Minecraft
MelihTalha0019
Crazy crates de kasama elimde olan kasa modelini yerleştirebilirim ve mesela modeli ekledim kasa modelini ama çalıştımı ekledimmi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim

Crazy crates de kasama elimde olan kasa modelini yerleştirebilirim ve mesela modeli ekledim kasa modelini ama çalıştımı ekledimmi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
Merhaba anlatmak istediğiniz şeyi daha detaylandırır mısınız?

yani şimdi bende bir kasa modeli var bu kasa modelini kasama koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bunun hakkında yardım edebilrmisiniz birde kasa modelini ekledimmi ekleyemedimmi anlayamadım bunu nasıl anlayabilirim itemsadder da

yani şimdi bende bir kasa modeli var bu kasa modelini kasama koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bunun hakkında yardım edebilrmisiniz birde kasa modelini ekledimmi ekleyemedimmi anlayamadım bunu nasıl anlayabilirim itemsadder da
ilk olarak itemsadderemi eklemek istiyorsunuz?

yani sayılır çünkü bende model var koydum içine itemsadder ın ama nasıl anlıyacağım eklendiğini

yani sayılır çünkü bende model var koydum içine itemsadder ın ama nasıl anlıyacağım eklendiğini
itemsadder eklentinizin lisans tarih zaman saat aldıgınız yer gözükücek şekilde ekran görüntüsü atabilir misiniz?

elbette :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-09-02 175751.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-02 175751.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 59
galiba yükleyememişim aslında var bende .json dosyası ve textureleri fakat /ia yazınca gözükmüyor nasıl yapıcağım dosyayı zip olarak size buradan atmamı istermisiniz

buyrun :)

Ekli dosyalar

Merhaba ilk olarak bana attığınız zip dosyasının içindeki dosyayı contents bölümüne atın daha sonrasında geri gelin ve config.yml dosyasının içine girin
Ekran Alıntısı.webp
eğerki self host kullanıyor iseniz iazip ardından iareload iatexture all yaparak textureyi yükleyebilirsiniz eğerki external host kullanıyor iseniz external hostun alt kısmında url bölümü var oraya url yapıştırmanız gerekmektedir modeli attıktan sonra /iazip yazıp output dosyasından zipi alıp dropboxa sürüklerseniz kendisi link verecektir.

bunları zaten yaptım fakat hala nasıl modeli koyacağımı bilmiyorum sorun yok değilmi modelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl