Çözüldü Crazy Crates 1.18.2 sürümü için yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Arkadaşlar 1.18.2 sunucuma ekleyecektim fakat bulamadım. Nasıl ekleyebilirim?
Sitesinde falan hiç bir şekilde bu sürüme destek veren versiyonunu bulamadım.

Linki varsayılan olarak atmış version seçip atmıştım normalde direkt spigot üzerinden 1.18 ile uyumlu olan atıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Linki varsayılan olarak atmış version seçip atmıştım normalde direkt spigot üzerinden 1.18 ile uyumlu olan atıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Merhaba,

Paylaştığınız bağlantı "Version not found" yanıtı vermektedir.
1.18.2 desteği eklenen 1.11.3 versiyonunu ekte .zip formatında yükledim, ayıklama yaptıktan sonra kullanabilirsniz.
Ayrıca güvenliğine önem verdiğim için Virüstotal linkini de aşağıda ekledim.

.

Sevgilerimle...

Ekli dosyalar

Linki varsayılan olarak atmış version seçip atmıştım normalde direkt spigot üzerinden 1.18 ile uyumlu olan atıyorum. Tıkla.
Merhaba,

Paylaştığınız bağlantı "Version not found" yanıtı vermektedir.
1.18.2 desteği eklenen 1.11.3 versiyonunu ekte .zip formatında yükledim, ayıklama yaptıktan sonra kullanabilirsniz.
Ayrıca güvenliğine önem verdiğim için Virüstotal linkini de aşağıda ekledim.

.

Sevgilerimle...
Teşekkürler. Kendimde girince hata almıyorum fakat başkasına denettirdiğimde o da giriş yapamıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl